Ми всі приблизно знаємо хто такі депутати та що вони роблять.Ці люди є нашими представниками і цікаві для нас. Нажаль, не завжди є можливість і не завжди доречно прийти на прийом. А от піти на каву з депутатом? Тепер така можливість нарешті з’явилася у вінничан!

З 12 травня стартував проект «Кава з депутатом» за ініціативи громадської організації “Вінницька Європейська Стратегія”. Перший, з ким пили каву, був депутат 4,5,6,7 скликань Степан Бессолов. Спілкування видалось дуже живим та невимушеним. Депутат ділився враженням від своєї діяльності, коментував ситуацію в країні та був максимально відвертим з учасниками заходу. «Основним секретом свого успіху вважаю правило спілкуватися з людьми по-людськи та максимально приділяти увагу кожному виборцю» каже Степан Андрійович.

На каву з депутатом

Питання, які лунали до депутата були найрізноманітніші від бачення розвитку країни та міста до власних віршів та життєвої позиції. «Дуже цікавий формат заходу, коли можна задати будь-яке запитання гостю та просто поспілкуватися. Це своєрідна інтелектуальна бесіда, якої не вистачає у повсякденному житті. Можна ближче познайомитись з депутатом та побачити, що це за людина» зазначає Ірина Федорівна, учасниця заходу.

На каву з депутатом

«Кава з депутатом» це постійно діючий проект, метою якого є залучення мешканців до суспільно-політичного життя через неформальне спілкування з депутатами Вінницької міської ради. 



Переглядів: 6098
Поширень: 0