У Вінниці тривають роботи по капітальному ремонту та будівництву зливових каналізацій. Так, зокрема, цього року завершуються роботи по водовідводу з дорожнього покриття на вулиці Пирогова, на розворотному кільці трамваю. Крім того, тривають роботи по будівництву зливової каналізації на перехресті вул.Г.Арабея та провулку Пугачова. Мережі цієї зливової каналізації будуть приєднані до вже існуючого колектораю Про це на своїй сторінці у мережі Фейсбук повідомив міський голова Сергій Моргунов

"В 2013 році було проведено повну інвентаризацію мереж зливової каналізації міста з усіма її елементами. За результатами чого було створено карту усіх існуючих мереж та розроблено схему подальшого розвитку системи відведення опадів в місті.

У цій схемі визначено першочергові етапи капітального ремонту та реконструкції вже існуючих об’єктів, а також ділянки мереж зливової каналізації, які потрібно прокласти в першу чергу, щоб мінімізувати проблеми, що виникають під час сильних дощів і танення снігу.

До цієї роботи ми приступили минулого року – була збудована зливова каналізація по вулиці Садовій. А також на ділянках вулиць по Київській, Аграрній та Князів Коріатовичів.

На перехресті вулиці Генерала Арабея та провулку Пугачова будують зливову каналізацію

В цьому році ми вже завершили виконання робіт по водовідводу з дорожнього покриття по вулиці Пирогова на розворотному кільці трамваю та вже приступили до будівництва зливової каналізації на перехресті вулиці Генерала Арабея та провулку Пугачова, мережі якого будуть приєднані до вже існуючого колектора.

Також в цьому році плануємо ще прокласти зливову каналізацію в районі вулиці Форпостна" - повідомив Сергій Моргунов.



Переглядів: 4580
Поширень: 0