Днями у Вінниці тестуватимуть другий трамвай, який зроблений спеціалістами Вінницької транспортної компанії. Трамвай буде довший на 10 метрів за Vin Way та матиме низькополу вставку, яка дозволить користуватися транспортом людям з інвалідністю та матусям із візочками. Про це на своїй сторінці у мережі Фейсбук повідомив міський голова Сергій Моргунов.

"Спеціалісти Вінницької транспортної компанії завершують другий трамвай власного виробництва, який роблять на базі вагону КТ-4СУ.

Його особливістю буде низькопола вставка, що дасть змогу користуватись транспортом людям з обмеженими фізичним можливостями та мамам з візочками.

У Вінниці невдовзі на маршрут вийде другий трамвай вланого виробництва Вінницької транспортної компанії

Майстри вже виконали основні роботи, залишилось ще кілька штрихів. Наш новий трамвай буде на 10 метрів довший за попередній і зможе вмістити майже 260 пасажирів. Працівники депо, які виконували роботи, кажуть, що вагон зможе працювати орієнтовно 10 років без капітального ремонту, адже вони використовували новітні розробки і якісні матеріали, які стійкі в експлуатації.

У Вінниці невдовзі на маршрут вийде другий трамвай власного виробництва Вінницької транспортної компанії

Днями вже розпочнеться тестування нового трамваю, і незабаром вінничани зможуть вже скористатись його послугами.

У Вінниці невдовзі на маршрут вийде другий трамвай вланого виробництва Вінницької транспортної компанії

Дякую колективу транспортної компанії за ентузіазм і професійність, адже поки що вони єдині в Україні, хто на базі депо роблять нові трамваї", - повідомив Сергій Моргунов.



Переглядів: 5994
Поширень: 0