13-14 липня у місті Вінниця відбудеться семінарі з обміну досвідом на тему «Кращі практики місцевого самоврядування у сфері енергозбереження та енергоефективності».

Захід буде проведено в рамках Програми Ради Європи «Децентралізація і територіальна консолідація в Україні» у співпраці з Міністерством регіонального розвитку, Вінницькою міською радою та Вінницькою обласною радою.

Передбачається, що у семінарі з метою обміну досвідом та ознайомлення з кращими практиками місцевого самоврядування в Україні, а також обговорення актуальних питань розвитку місцевих органів влади візьмуть участь представники Мінрегіону, всеукраїнських асоціацій органів місцевого самоврядування, експерти Ради Європи, учасники другого туру Конкурсу «Кращі практики місцевого самоврядування». Загалом очікується 100 учасників семінару.

На семінарі також буде анонсовано конкурс Мінрегіону «Кращі практики місцевого самоврядування» 2016 року за трьома темами: «Стимулювання економічної активності, створення робочих місць», «Об’єднання територіальних громад», «Центри надання адміністративних послуг» та Всеукраїнський Конкурс журналістських робіт на тему «Реформування місцевого самоврядування та територіальної організації влади».



Переглядів: 3446
Поширень: 0