З понеділка розпочались перші навчання по проекту облікової медичної системи «igiMED». Це проект, який має певні спільні риси із програмою електронної картки пацієнта, - але запроваджуватиметься він в галузі екстренної медицини Вінниці та області. По завершенню навчання в екстренній медицині безкоштовно з'явиться програмний продукт, аналоги якого коштують близько 250 доларів для одного робочого місця лікаря. Про це повідомив на своїй офіційній сторінці у мережі Фейсбук Вінницький міський голова Сергій Моргунов.

"Не перестаю захоплюватись активністю і патріотизмом волонтерів Громадської організації «Мольфар», які працюють у Вінниці і мають партнерів та однодумців по всій Україні. Окрім того, що вони безперервно їздять в зону АТО і допомагають військовим, вони думають, чим можуть бути корисними і в цивільному житті українців.

У Вінниці реалізовують новий проект облікової медичної системи  "igiMED"

Ця громадська організація певний час виношувала ідею запровадження в медичних закладах нового програмного забезпечення, яке б дозволило спростити роботу лікарів, звільнити їх від зайвих записів та забезпечити надійність збереження інформації про пацієнта у «хмарі» - щось на зразок електронної картки пацієнта, яку ми запроваджуємо у медичних закладах міста.

У Вінниці реалізовують новий проект облікової медичної системи  "igiMED"

Сьогодні цей проект облікової медичної системи «igiMED» уже на стадії реалізації. Ми спільно з облдержадміністрацією підтримали цю ідею, і «мольфарівці» вже поширюють нове програмне забезпечення в екстреній медицині міста та регіону.

У Вінниці реалізовують новий проект облікової медичної системи  "igiMED"

Цього понеділка розпочались перші навчання, які триватимуть десять днів. Після них 150 фахівців вже зможуть працювати у системі. Загалом планується охопити 5 станцій швидкої медичної допомоги Вінницької області. Це понад 800 медичних працівників. Завдяки цьому проекту екстрена медицина Вінниччини отримає безкоштовно програмний продукт, аналоги якого коштують близько 250 доларів для одного робочого місця лікаря.

Я вважаю, що реалізація цього проекту – яскравий приклад того, як проявляється активна громадська позиція простих людей, які хочуть бути корисними своїй країн і своєму місту",  - написав у Фейсбук Сергій Моргунов.



Переглядів: 4119
Поширень: 0