Традиційний «Забіг в повзунках» відбувся у Вінниці 19 липня 2016 року на пл. Незалежності вже втретє. Близько 50 маленьких вінничан взяло участь в своєму, можливо, першому конкурсі. Адже вік учасників від 8 місяців до 1 року 3 місяців.

Відповідно до умов конкурсу, малеча самотужки має проповзти дистанцію у 5 метрів. Батьки, в  свою чергу, мають у будь-який спосіб заохотити повзти дитину швидше до фінішу, але є головна умова – не торкатися дитину.

Заохочуючи дитину, батьки використовували телефони, машинки на мотузці, банани, іграшки, брязкальця тощо.

У Вінниці визначили найспритніших малюків

Не зважаючи на всі негаразди з погодою, малеча трималася мужньо та з впевненістю долала свій шлях.

Азарт та, одночасно, дружня, атмосфера панували на площі перед міською радою. Переможці заходу були визначені у двох категоріях: серед хлопчиків та серед дівчаток.

І місце вибороли – Злата Онищук та Назар Григорук

ІІ місце – Діана Прядун та Тихон Коваль

ІІІ місце Мар’яна Дащенко та Гліб Рибін

У Вінниці визначили найспритніших малюків

Усі учасники одержали дипломи, призи та подарунки від спонсорів та партнерів – компаній «Haggies» та «Рудь», дитячого ігрового кафе «Дастоша» та таксі «Бліц». Вболівальники, яких, слід зазначити, зібралось немало, отримали позитивні емоції та гарні враження від вже традиційного сімейного заходу. 

У Вінниці визначили найспритніших малюків

Організатори заходу – відділ у справах молоді та туризму Вінницької міської ради, Центр «УНІВЕР». Захід відбувся під патронатом міського голови -  Сергія Моргунова.



Переглядів: 2688
Поширень: 0