Нещодавно в Києві відбувся фінал загальнонаціонального конкурсу «Mrs World Open Ukraine 2016», на якому обирали «Місіс Україна Європа - 2016». та «Місіс Україна Всесвіт».

У фінал конкурсу пройшли 10 красивих та успішних в сім'ї та соціумі жінок у віці від 25 до 45 років. До журі входили Олександр Пономарьов, Володимир Горянський, пластичний хірург Дмитро Слоссер, радіоведучий Сергій Комаровський і засновник «Місіс Відкритий Світ Україна» Ірина Зайцева. Вінниччину представляла Тетяна Коваль, яка отримала корону другої віце-місіс та нагороду за найкращий національний костюм! Закулісні подробиці конкурсу вінничанка розповіла нашому журналісту.

– Мої батьки родом з України, — каже Тетяна. — Через те, що тато військовий, переїхали до Казахстану, де я і народилась. Навчалась у Московській фінансово-юридичній академії за спеціальністю інформатика-економіст. У 2004 році я під час відпустки у родичів у Вінниці познайомилась з майбутнім чоловіком Олександром. Через рік одружились і я остаточно переїхала в Україну. Ми разом 11 років, виховуємо сина Євгена. Доводилось працювати на різних роботах до тих пір, поки не отримала українське громадянство. В 2009 році в мене з'явився власний бізнес — магазин модного одягу ТМ «OODJI» (по франшизі). Економічна криза видозмінила бізнес, зараз це колекції із постійно діючими знижками.

Чому вирішили взяти участь у конкурсі, та як проходила підготовка?

– Випадково у соцмережі натрапила на запрошення. Заповнила заяву, анкету, прикріпила фото... Мені зателефонували з комітету та привітали з тим, що пройшла до фіналу. Лише тоді розповіла про конкурс чоловіку, який мене підтримав. Треба було практично весь час знаходитись у Києві, де були репетиції та фотосесії. Я самостійно за кермом виїжджала з чемоданом речей. До речі, Вінниччина вперше брала участь у конкурсі «Mrs World Open Ukraine 2016», і я переживала, щоб гідно представити рідну область. Для підготовки було два з половиною тижні. Перший вихід був у вечірній чорній сукні, яку мені надала дизайнер Світлана Теренчук. Вона ж і пошила мені для виходу національний костюм, за який я отримала нагороду. Зверху був зображений портрет Лесі Українки, внизу - уривок з її вірша «Contra spem spero!» У творчому конкурсі я розіграла на сцені вірш «Жіночий портрет», автором якого є Леся Українка. Це історія про звичайну українську жінку, яка розповідає про безкорисливе кохання до чоловіка. Глядачі вигукували «браво». Щиро дякую за підготовку засновниці «Території Театральної творчості» Анні Вараниці та балету «Смайл-шоу»

Вінничанка Тетяна Коваль стала Віце-міссіс Європи

Чи були серед ваших суперниць дружини впливових чоловіків?

– Популярна в Україні дизайнер Анна Серель. Але хочу зазначити, що чоловіки у всіх дружин не прості робітники. Адже підготовка до конкурсу та кількаденне проживання у столиці потребує великих витрат. Я ні до кого, крім коханого чоловіка, за спонсорством не зверталась.

Вінничанка Тетяна Коваль стала Віце-міссіс Європи

Ви сподівались на те, що отримаєте корону другої віце-місіс, та чи плануєте взяти реванш наступного року?

– Сподівалась та прагнула до кращого результату. В мене була чудова підготовка. Але кажуть, що я найчесніше посіла місце, тому радію і такому результату. Цьогоріч корону «Місіс Україна Всесвіт» отримала мама 5 дітей. Думаю, якщо народжу ще двох малюків й буду так гарно виглядати, як зараз, то матиму всі шанси здобути головну корону конкурсу. До речі, в жовтні маю зустрітись із засновницею конкурсу Іриною Зайцевою, аби домовитись про проведення аналогічного і в нас. Тільки назву він матиме «Місіс Вінниця». Переможниця представлятиме нашу область на всеукраїнському рівні.



Переглядів: 4096
Поширень: 0