18 жовтня директор Департаменту міжнародного співробітництва та регіонального розвитку облдержадміністрації Володимир Мережко ознайомився з першим етапом будівництва заводу холодильного обладнання компанії «UBC Group». Варто відзначити, що це перший завод, який розташований на території Вінницького індустріального парку.

Символічний «перший камінь» на будівництво був закладений 10 червня 2016 року, а вже 2 вересня, на день міста Вінниця, розпочались повноцінні роботи. За словами директора Валентина Коваленка, роботи йдуть із випередженням графіка, головне завдання наразі – підготувати фундамент основної будівлі до грудня 2016 року, а вже з початком весни продовжити реалізацію проекту. Об’єкт буде складатись із блоків, які будуть виготовлені в Швеції, після чого будуть збиратись та встановлюватись в Україні.

У Вінниці  тривають активні роботи з будівництва заводу холодильного обладнання компанії «UBC Group»

Завод планується побудувати у три етапи. Завершення першого етапу та введення його в експлуатацію заплановано вже на наступній рік. В рамках стартової черги планується вихід на виробничу потужність 6000 одиниць торгового холодильного обладнання. На той час на заводі працюватиме вже близько 500 робітників.

На другому етапі (2017-2018 рр.) виробничі потужності мають збільшитись до випуску 9000 холодильних шаф-вітрин в місяць. Чисельність персоналу зросте до 750 осіб.

У Вінниці  тривають активні роботи з будівництва заводу холодильного обладнання компанії «UBC Group»

Третій етап завершиться у 2020 році. До цього часу планується розширити виробничу площу до 20360 м2, налагодити виготовлення морозильних скринь в обсязі 6000 штук в місяць та наростити виробництво холодильних шаф-вітрин до 15 000 одиниць щомісячно. На останньому етапі очікується, що новими робочими місцями буде забезпечено загалом 1500 людей.

У Вінниці  тривають активні роботи з будівництва заводу холодильного обладнання компанії «UBC Group»

Довідка: «UBC Group» - торговельно-промисловий холдинг, що працює в сфері виробництва холодильної техніки і промо-продуктів. Його підрозділ «UBC Сool» є лідером в світі з випуску охолоджувачів, є найбільшим в Україні і другим в Східній Європі виробником холодильних шаф.



Переглядів: 7416
Поширень: 0