Наприкінці вересня на Старому місті на розі вулиць Кутузова та Привокзальній почали будувати ігровий майданчик для дітей. Наразі тут встановлено каруселі, гойдалки, ігрового комплексу тощо.

У Вінниці триває встановлення дитячих майданчиків у різних куточках міста. Завдяки цьому маленькі вінничани мають змогу гратись поблизу своїх осель.

Новий майданчик у віддаленій частині вул.Кутузова для маленьких мешканців цього мікрорайону чи не єдине місце для розваг. Його встановлюють за сприяння депутата міської ради В’ячеслава Заремби та депутата обласної ради Дмитра Чаленка. Вони підготували місце для встановлення ігрових елементів – на територію, яка раніше була мочарем, навезли землю та вирівняли площадку. А департамент міського господарства встановив конструкції.

«Наприкінці вересня розпочалось будівництво дитячого майданчика на розі вулиць Кутузова та Привокзальній. Тут діти зможуть проводити свій вільний час та гратись на дерев’яному комплексі з металевим спуском та гойдалкою, каруселі для чотирьох, подвійній гойдалці та балансирі», – розповів директор департаменту міського господарства міської роди Григорій Пурдик.

Також тут встановлять дві лави, на яких батьки зможуть сидіти, очікуючи свою малечу.



Переглядів: 2722
Поширень: 0