Ще вчора дощила справжня осіння мряка, а сьогодні вже виглянуло сонечко й заметушилися непосидючі синички. Ну немає у природи поганої погоди. Немає й непідходящих часів для славних справ. Вони завжди дочасні й вдячні, як і цього тижня. Головне бажання.

Олександр Абрамчук. Власник магазину-музею "Панъ Заваркiнъ та Синъ" разом з  істориком Олександром Федоришеним  та скульптором  Сергієм  Олейниковим  створили нову культову точку для чекінгу у Вінниці.  Відкритий біля мaгaзину-музею  пaм’ятник  присвячується мешкaнцям стaрої Єрусaлимки і зокрема легендарному коту Шльомі.  Пам'ятник за лічені дні вже полюбився селферам.

Олександр Абрамчук

пaм’ятник  мешкaнцям стaрої Єрусaлимки і легендарному коту Шльомі

Володимир Гройсман. Прем’єр-міністр зробив справді царський подарунок вінничанам, виділивши додаткові 680 млн гривень на будівництво регіонального кардіоцентру у Вінниці, загальною  вартістю 899 млн. гривень  і розрахованого на 138 ліжкомісць.

будівництво регіонального кардіоцентру у Вінниці

«Дане рішення дозволить здійснювати заходи для реалізації проекту будівництва та створить сучасні умови для надання медичної допомоги населенню Вінницької області та інших регіонів України за новітніми технологіями», - зазначено в поясненні до розпорядження уряду.

Володимир Гройсман

Ще 500 млн гривень виділено на оснащення обладнанням хірургічного  корпусу  обласної лікарні ім. Пирогова на 240 ліжкомісць, де працюватимуть 580 лікарів та медпрацівників.

Полк «Ягуар» (командир – полковник Іван Миропольський).  В Харкові  відкрили  пам’ятну дошку вінницьким «ягуарівцям», які звільняли тамтешню ОДА від сепаратистів. Як пишуть в соцмережах харків’яни: «За 19 минут 200 мужиков с Винницы остановили ХНР, без единого выстрела. Тем самым уберегли наш город от войны. Спасибо Вам»

полковник Іван Миропольський

Нагадаємо, що в квітні  2014 року в танковій столиці   одночасно з Донецьком вже була проголошена  "народна республіка", хазяйнував «Оплот», побили євромайданівців, захопили  приміщення обладміністрації, місцеві силовики самоусунулись від ситуації. Саме там вперше засвітився і Моторола.

Харків

Захистити конституційний лад в місті відмовились і СБУ, і місцевий «Беркут», і приданий полк армійського спецназу з Хмельницкого.  Вірність Україні та присязі підтвердили лише «ягуарівці», при тому, що напередодні  прокуратура затримала двох бійців по справі Гаврилюка  і спецназівці побоювались, що влада знову зміниться і їх можуть судити за дії зі зброєю в Харкові.  Проте переважив аргумент, що вони захищають не владу, а Україну – бути їй чи ні. Біля 6 ранку бійці за 19 хвилин проникли в будівлю, очистили її і затримали 67 бойовиків. Коли Харків прокинувся – він побачив порядок в центрі міста і патрулі автоматників на вулицях.  Взяли «ягуарівці» під охорону і будівлі міліції та СБУ.  Нариватися бойовики не ризикнули.

Харків

Одна з активісток Євромайдану згадує: "Зранку наші підійшли під адміністрацію і побачили там кремезних хлопців з "Ягуару". Спитали: може, щось треба? А вони: все в порядку, тільки поїсти б. Майданівці кинули клич – і під ОДА понесли каструльки".

Харків

Після цього було замінено керівництво  СБУ  та міліції, проти сепаратистів на вулиці вийшли фанати і активісти, а харківську пісню  "Путін - х#йло" підхопив увесь світ.

Харків

Харківська операція показала, як треба було діяти  на Донбасі й задавити війну в зародку.

Харків

Світлана Тілець. Засновниця дитячо-молодіжного  центру «Барви України», який до свого 15-річчя представив експозицію робіт дитячих талантів Вінниці.

Світлана Тілець

Микола Кучер. За сприяння народного депутата реконструйовано дитячий садок в с.Цибулівка, який 20 років стояв пусткою.

Микола Кучер

Дитячий садочок

Мар'яна Богословська.  10-річна вінничанка  стала  чемпіоном  України з тхеквондо  серед юнаків та дівчат 2005-2006 рр.н.

Мар'яна Богословська

Любов Басова. Спортсменка виграла у Франції чемпіонат Європи з велотреку в дисципліні “кейрін”.

Любов Басова

Катерина Лукашик. Дизайнер з Вінниці створила чотири конкурсні сукні  для Вікторії Кіосе, яка представляє Україну на конкурсі «Miss international 2016» в Токіо.

Катерина Лукашик

Оксана Дяченко. Вінницька спортсменка і просто красива дівчина здобула  бронзову медаль на чемпіонаті світу з армреслінгу в Болгарії. Всього в першості змагались  понад 1000 спортсменів із 47-ти країн. 

Оксана Дяченко

Петро Тамбовцев. З легкої руки голови Крижопільської районної ради в районі започатковано традицію вітати з ювілеями усіх ветеранів, яким виповнилося  90 і 95 років.

Петро Тамбовцев вітає ювілярів-ветеранів

Юрій Косюк. «Курячий» мільярдер став фактично єдиним суперником мільярдера «шоколадного»   по розмірам інвестицій на Вінниччині. Наразі голова агрохолдингу «Миронівский Хлібопродукт» (ТМ «Наша ряба») заявив про наміри інвестувати у будівництво другої черги Вінницької птахофабрики 500 мільйонів доларів.

Юрій Косюк

Щоправда, поруч з новими робочими місцями постає і питання екології, чому частина громад Тростянецького району й проти будівництва нових пташників на їх територіях.

Світлана Ходакова. Директор ГО  «Відкрите суспільство»  виступила ініціатором першого  в Україні фестивалю рівних прав та можливостей «INFEST2016».

Світлана Ходакова

Ігор Хміль. Депутат обласної ради та голова благодійного фонду  «Добродар»  разом з Вадимом Хитричем (Спілка учасників АТО) під час  чергової волонтерської поїздки  на Схід України  передали  штурмовій роті батальйону «Айдар» до Дня захисника переобладнаний позашляховик "Ніссан".

На цьому зичимо теплого нового тижня всім вінничанам! Не відкладайте на потім добро і справжні Вчинки. Про допомогу армії на холодному передку теж не забуваємо.

Будьте здорові та зважені!

* (медіа- та соцмережевий зріз)



Переглядів: 7219
Поширень: 0