Два тижні тому у Вінниці розпочалась реконструкція стадіону школи №27, що на Тяжилові. Тут заплановано зробити нові бігові доріжки зі штучним покриттям, щоб заняття спортом для школярів проходили у більш комфортних умовах. Також буде замінено верхній шар покриття самого стадіону, а огородження винесуть за межі усього спортивного ядра.

Все більше вінничан долучаються до занять спортом: як професійно, так і для підтримання здоров’я. Для цього у місті створюють відповідні умови. Влітку у Вінниці розпочались роботи по відновленню штучного покриття бігових доріжок та спортивних секторів на стадіоні Центрального парку культури та відпочинку. Також у місті вже кілька років поспіль створюють майданчики для занять спортом з тренажерами.

«У жовтні розпочались роботи по реконструкції стадіону школи №27. Бігові доріжки, які тут були раніше, вже зносились. На їх місці зроблять нові – за сучасними технологіями, зі штучним покриттям, яке має у своєму складі гуму, а тому є більш еластичним. Таке покриття буде комфортним для занять спортом та слугуватиме протягом довгого часу», – каже заступник начальника відділу технагляду та виробництва департаменту капітального будівництва Віктор Довгий.

Ширина нових бігових доріжок буде 3,75 метрів. Також реконструкцією передбачена заміна верхнього покриття самого стадіону, а також огородження.



Переглядів: 2778
Поширень: 0