22 листопада у Вінниці запрацював найбільший квітковий павільйон у центрі міста, поблизу пожежної частини по вулиці Пирогова. Його побудували інвестори, які раніше працювали на стихійному ринку «Троянда», отримавши землю в довгострокову оренду. Підприємці, в рамках інвестиційної угоди, зробили павільйон зупинки громадського транспорту, обладнали його сучасними USB розетками, де можна підзарядити свій гаджет. Також – долучились до створення паркувальної зони біля закладу.

Навесні цього року стихійний ринок квітів «Троянда», який розташовувався на тротуарі, припинив свою діяльність. Альтернативою для розміщення торгівлі квітами для підприємців стала пропозиція виділення земельної ділянки по вул.Пирогова. чотири власники квіткового бізнесу пристали на цю пропозицію, і за півроку звели сучасний торговельний павільйон.

По вулиці Пирогова,4 відкрився новий найбільший квітковий павільйон

Приміщення має один поверх, вхід обладнаний пандусом, є туалети, якими можуть користуватись й відвідувачі. «Ми самі будували цей павільйон, тому створили всі необхідні умови, є кондиціонування, вентиляція, опалення. Ціни у нас навіть нижчі ніж на ринках, адже ми самі привозимо квіти», – каже одна з чотирьох підприємців, які інвестували кошти у створення квіткового павільйону, Оксана Білик.

По вулиці Пирогова,4 відкрився новий найбільший квітковий павільйон

«Ми вдячні міській раді за підтримку: нам розробили проект павільйону, допомагали з документацією, виділили землю в довгострокову оренду. За інвестиційною угодою ми, зробили зупинку громадського транспорту, обладнали її сучасними USB розетками, люди, очікуючи транспорт, можуть зарядити свої гаджети. Також долучились до створення пакувального майданчика за павільйоном. Родини інвесторів все життя займались квітами, всі ми раніше працювали на Соборній. Там не було умов для комфортної роботи. Ми стояли на дворі, зимою було дуже холодно, влітку – спекотно. А тепер створено комфортні умови як для продавців, так і для покупців», – розповідає підприємець Сергій Бойко.

По вулиці Пирогова,4 відкрився новий найбільший квітковий павільйон

По вулиці Пирогова,4 відкрився новий найбільший квітковий павільйон

Перші покупці відзначили те, що ціни їх приємно вразили. «Тут дійсно троянди коштують дешевше ніж на ринку. Створено гарні умови: світло, тепло, широкий асортимент, приємна атмосфера. Я пам’ятаю ринок «на Троянді», який розташовувався на тротуарі, там було дуже некомфортно ходити, так й вигляд був не дуже гарний. Оскільки ми прагнемо, щоб наше місто було європейським, ліквідація стихійної торгівлі та створення нових квіткових павільйонів – це правильні кроки», – каже вінничанка Оксана.

По вулиці Пирогова,4 відкрився новий найбільший квітковий павільйон



Переглядів: 10659
Поширень: 0