7 грудня стали відомі результати конкурсу «Посадова особа» за підсумками цього року. Переможців шляхом голосування визначили у трьох номінаціях: «Порядність», «Креативність» та «Відповідальність». Також сьогодні у залі засідань міської ради з Днем місцевого самоврядування привітали людей, які працюють у цій сфері.

Вже традиційно у Вінниці до Дня місцевого самоврядування відбувається підведення підсумків конкурсу «Посадова особа». Цей конкурс проводиться вже чимало рокі поспіль. У ньому беруть участь співробітники усіх структурних підрозділів міської ради. Самі працівники мають змогу обрати кращих колег у трьох номінаціях, це відбувається в електронному режимі. Переможці отримують дипломи та грошові премії.

Цього року у номінації «Порядність» кращим працівником було визнано Наталію Іжаківську, заступника начальника відділу кадрової роботи з питань служби в органах місцевого самоврядування департаменту кадрової політики міської ради. У номінації «Креативність» переміг Віталій Сташко – заступник начальника відділу програмного забезпечення департаменту інформаційних технологій міської ради. Перемогу в номінації «Відповідальність» здобув Олексій Пидоченко – директор департаменту енергетики, транспорту та зв'язку міської ради. Про свою перемогу учасники конкурсу дізналися безпосередньо під час нагородження.

У мерії відзначили переможців конкурсу «Посадова особа – 2016»

У мерії відзначили переможців конкурсу «Посадова особа – 2016»

Вітали переможців міський голова Сергій Моргунов, голова облдержадміністрації Валерій Коровій та голова облради Анатолій Олійник. Вони вручили переможцям почесні дипломи та грошові премії.

Сергій Моргунов

Вітаючи працівників департаментів та відділів міської ради Сергій Моргунов: «Якщо говорити про історію незалежної України, то принаймні до 2014 року про місцеве самоврядування і децентралізацію лише говорили. Фактично відбувалась централізація і дуже важко було розвивати територіальні громади. Після Революції Гідності, коли Володимир Гройсман, який є одним з основним ідеологів, децентралізації, став Віце-прем’єром, розпочались процеси, пов’язані з реформою місцевого самоврядування. З кожним роком ми бачимо більше позитивних результатів, завдяки фінансовій децентралізації Вінниця розвивається більш динамічно. У нас є більше можливостей, а разом з тим – й більше відповідальності. Результат в першу чергу буде залежати від роботи кожного з нас. Сьогодні бажаю вам гарного настрою, більше позитивних емоцій, вдячності від людей».

У мерії відзначили переможців конкурсу «Посадова особа – 2016»

Валерій Коровій

«На сьогодні місто Вінниця є фарватером великих глобальних змін в системі організації влади України. Останні рейтинги по рівню комфортності проживання в містах показують, що Вінниця є лідером, і це вселяє дуже великий оптимізм. Місто є прикладом позитивних змін, показує як ефективно працює громада, як налагоджувати систему комунікацій», – зазначив голова Вінницької ОДА Валерій Коровій.

У мерії відзначили переможців конкурсу «Посадова особа – 2016»



Переглядів: 4573
Поширень: 0