22 грудня у залі засідань міської ради привітали кращих спортсменів та тренерів за результатами цього року. Це вінничани, які завдяки своїм старанням та наполегливості прославляють наше місто у світі. Вони отримали грамоти, подяки, премії та подарунки.

Вже традиційно наприкінці року у Вінницькій міській раді нагороджують кращих спортсменів і тренерів року, що минає. Цей рік не став винятком. Сьогодні спортсменів привітав міський голова Сергій Моргунов.

«Мені приємно сьогодні вітати спортивну еліту Вінниці. Ви є наполегливими, сильними, цілеспрямованими людьми. Ви прославляєте наше місто не лише в Україні, а й у світі. Якщо говорити про 2016 рік, то в загальному спортивні школи підготували 74 переможців та призерів міжнародних змагань і 759 переможців та призерів всеукраїнських змагань.

Міський голова Сергій Моргунов та заступник міського голови Галина Якубович

Дуже приємно, що на Параолімпійських іграх Олексій Денисюк став бронзовим призером, – каже Сергій Моргунов. – Завдяки фінансовій децентралізації ми закладаємо необхідний ресурс на капітальні видатки по деяких спортивних школах, підходимо до початку виготовлення проектно-кошторисної документації СКА. Ці роботи були дещо відтермінованими через проблеми з партнерами – польський уряд закрив деякі програми. Ми будемо шукати додаткові фінансові можливості. Тож, я дякую за ваші досягнення, наполегливу працю. Бажаю не зупинятись на досягнутому, розвиватись, перемагати, прославляти Вінницю та Україну».

Міський голова Сергій Моргунов та бронзовий призер Паралімпійських ігор  Олексій Денисюк

Подяки виконавчого комітету та грошові премії отримали переможці та призери всеукраїнських та міжнародних змагань. Нагородили й кращих спортсменів та їхніх тренерів. Їм вручили почесні грамоти, грошові премії та подарунки. Відзначили й батьків кращих сортаментів подяками та подарунками. А голову комітету по фізичній культурі і спорту міської ради Сергія Краєвського нагородили медаллю «За сприяння Повітряним Силам ЗСУ».

Кращих спортсменів та тренерів Вінниці 2016 року відзначили у міській раді

Довідка

У місті працює 7 міських ДЮСШ, в яких культивується 25 видів спорту і займаються 2223 дітей. У 2016 році відбулося 230 змагань з дитячо-юнацького спорту, залучено близько 10 тис. дітей та підлітків до участі у змаганнях та заходах. У цьому році ДЮСШ підготували: 74 переможців та призерів міжнародних змагань та 759 переможців та призерів всеукраїнських змагань. Загалом у Вінниці у 2016 році проведено: 181 чемпіонат і Кубок міста, 42 чемпіонати України – з боксу, греко-римської боротьби, гімнастики художньої, хокею на траві тощо.

Кращих спортсменів та тренерів Вінниці 2016 року відзначили у міській раді

Спортивною подією № 1 у світі у 2016 році стали ХХХІ літні Олімпійські ігри у Ріо-де-Жанейро. Від м.Вінниці участь в іграх взяли участь 5-ро спортсменів. Усім спортсменам та їхнім тренерам призначено стипендію Вінницької міської ради. За дорученням міського голови у грудні було придбано стрілецьку зброю, необхідну для подальших тренувань призера ХV Паралімпійських ігор Олексія Денисюка: придбано стрілецький комп’ютерний тренажер «Скат» та довільний малокаліберний пістолет «Molini».



Переглядів: 3840
Поширень: 0