У святкові новорічні дні всюди головними героями були звісно Дід Мороз і його колеги - Санта Клаус, Святий Миколай,  Бабо Наттале, Йоулупуккі та інші. Втім, у Вінниці в них виявилось чимало конкурентів. Адже головна прикмета новорічних героїв – вони всі приносять гарний настрій і подарунки, тільки що кожен робить це по-своєму.

Ольга Явдик-Ткачук. Музикант і  дзвонар  Спасо-Преображенського  кафедрального собору фантастично зіграла на дзвонах  «Щедрик».

Олександр Шемет.  Головний  Дід Мороз Вінниці та всія України цьогоріч віднайшов час для провідин  дітей, які з  різних причин не могли самі побувати в  його «Новорічній Резиденції».

 Олександр Шемет.

Олександр Вірник. Керівник  порталу "Моя Вінниця» розробив з командою і запустив онлайн-сервіс контролю комунальних витрат у багатоповерхівках Bldng.info. Порівнявши витрати схожих будинків, містяни можуть тепер наочно побачити, що саме слід зробити для економії  ресурсів, і як наслідок – зекономити кошти на оплаті комуналки.

 Олександр Вірник

Олександр Царевський,  Голова спостережної ради  ГО «Вінниця мобільна»  і організатор традиційного «Велопараду Дідів Морозів». Цьогоріч велофани не тільки проїхались містом, а й завітали до дітей  інтернату «Гніздечко» з подарунками, збір яких організувала Наталя Сіденко

Олександр Царевський

Велопарад Дідморозів 

Колектив «Етномайстерня Коло». Розважили та посміхнули багатьох вінничан різдвяним флешмобом у тролейбусі.

Роман Лановий  та Дмитро Кривий. Студенти  Вінницького національно технічного університету увійшли в десятку кращих винахідників 2016 року. Їх відзначили за розробки «Розумні» кросівки» та «Робот-нянька".

Роман Лановий  та Дмитро Кривий 

Учні Щучинецької школи Жмеринського району. Зі своїми ручними роботами школярі відвідали атовців у вінницькому госпіталі, подарувавши пораненим бійцям  святковий настрій.

Учні Щучинецької школи Жмеринського району 

Роман Зінчук.  Патрульний з Вінниці здобув «золото» на відкритому обласному турнірі з рукопашного бою . Можливо, його техніка не з найвидовищніших, проте протистояти йому не зміг ніхто.

 

Лариса Білозір,  Андрій Грачов, Олена Бесараба та Роман Недзельський. Спільними зусиллями організували поїздки, святковий настрій і солодкі подарунки для  дітей бійців АТО на головну ялинку країни в  Палаці Україна.

Лариса Білозір,  Андрій Грачов, Олена Бесараба та Роман Недзельський з дітками на головній ялинці країни 

«Міс Вінниця 2016» Дарія Поліщук. Започаткувала парад Снігурок  у Новорічній Резиденції Діда Мороза.

«Міс Вінниця 2016» Дарія Поліщук 

Олександр Домбровський і  Вадим Кудіяров. Депутати підтримали подарунками проведення новорічного свята для дітей з цукровим діабетом – як з  Вінниці, так і з районів області.

 Новорічне свято для дітей з цукровим діабетом

Народні депутати Микола Кучер, Петро Юрчишин, голова Тростянецької райдержадміністрації Леонід Лобань. Разом зі співачкою Оксаною Білозір подолали біля  3000 км, щоб привітати  з Новим роком бійців-вінничан, що служать у 14-тій, 72-ій, 93-тій окремих механізованих бригадах та 17-тій окремій танковій бригаді. Окрім допомоги та концертів депутати порадували розвідників обіцяним раніше позашляховиком «Mitsubishi».

Народні депутати Микола Кучер, Петро Юрчишин, голова Тростянецької райдержадміністрації Леонід Лобань 

Людмила Станіславенко. Одна з вінницький фей волонтерського руху напередодні Нового року  разом з Оленою Павловою  завезли допомогу й мешканцям собачого притулку  «Планета».

 Людмила Станіславенко з Оленою Павловою в притулку "Планета"

Сьогодні притулок потребує  будматеріалів та продуктів, а найголовніше – людської живої уваги  до тварин.  Якщо вважаєте можливим допомогти, номер приватівської карти притулку 5168-7555-2826-8002.

Юрко Юрчак. Молодий вінницький поет вже згадувався в одному з попередніх ТОПів, як автор проекту  «TRAmART». І от в  Новому  році  у  вінницьких трамваях дійсно почали звучати поезії місцевих авторів.

 Юрко Юрчак

ТрамАрт

Віктор Бронюк. Лідер гурту ТіК взяв участь у приготуванні в  Києві  рекордної партії олівє для наших солдатів в АТО - дві тонни новорічного салату накришила команда волонтерів.

Віктор Бронюк

Новорічні салати для бійців АТО 

Володимир Маліцький і Анатолій Слівінський.  Ці волонтери відвезли  перший в цьому році  вантаж від вінничан на передову 3 січня. Зокрема, спеціально до свят близько 200 кілограмів вареників  наліпила релігійна громада із Немирова. Для  "Грузинського національного легіону" привезли навіть шашлик, а ще  вітальні листівки від  учнів Сеферівської школи Барського району.

Анатолій Слівінський 

«Віддaєм грузинaм мaлюнки, a в них очі стaють круглі...!!! Рaдість просто не стримують !!! – розповів після повернення Володимир Маліцький. -  Діти вмудрились ще й нaписи зробити грузинською мовою!!!»

 Володимир Маліцький

Грузинський національний легіон

Таня Власюк. Волонтерка-енерджайзер перед Новим роком встигала усюди справжньою Снігуркою.  Разом з  Ігорем Сержантом, Наташею Пульниковою, Анею Власюк,  Татьяна Вакула, Саша Кирилюк,  Patrik Orishko,  Motor Head,  Yulya Polyakova, Андрей Сирак зібрали допомогу і на фронт (в т.ч. дизельний генератор), і дітей-сиріт вітали, і в  Ладижинському інтернаті побували.

Таня Власюк

Таня Власюк

Ладижинський інтернат 

Ладижинський інтернат

Прокурор області  В’ячеслав  Соколов і волонтери-атошники. Прокурор придбав за 90 тис. грн, а волонтери допомогли облаштувати будинок для багатодітного бійця АТО з  95-ї десантно-штурмової бригади Федора Твардовського,  якого  дома чекає дев’ятеро дітей.

будинок для багатодітного бійця АТО 

Валентина Ткачук. Активісти ГО  «Територія мам», яку очолює Валентина, зробили новорічну фейєрію-казку для вихованців  Немирівської школу-інтернату, яким привезли святкові сукні та подарунки.

«Плаття фантастичні, ми в них перетворились на принцес», - захоплювались дівчатка.

Валентина Ткачук 

На цьому зичимо світлого й мирного  тижня всім вінничанам! Шануйте здоровя і не відкладайте на потім добро і справжні Вчинки. Про допомогу армії на холодному передку теж не забуваємо.

* (медіа- та соцмережевий зріз)



Переглядів: 7503
Поширень: 0