10 січня в приватному будинку по вулиці Бевза виявили тіло однорічного хлопчика. Поліція з’ясовує обставини загибелі малолітньої дитини.

До поліції надійшло повідомлення від 50-річної вінничанки про те, що у приватному будинку своїх сусідів вона виявила мертвим однорічного хлопчика. Його матір перебувала у стані алкогольного сп’яніння.

На момент приїзду слідчо-оперативної групи в будинку також перебували нетвереза подруга матері загиблого хлопчика та чоловік, який винаймав кімнату у будинку.

Тіло дитини знаходилось на підлозі в одній з кімнат будинку. Обставин смерті хлопчика ніхто з присутніх пояснити не зміг.

Поліція з’ясовує обставини загибелі малолітньої дитини

За словами матері, ввечері дитина почувалася добре, а серед ночі вона виявила, що хлопчик не подає ознак життя. За допомогою медиків жінка не звернулась, злякавшись відповідальності за недогляд за дитиною.

Поліція з’ясовує обставини загибелі малолітньої дитини.

Правоохоронці проводять усі необхідні слідчі дії для з’ясування обставин трагедії в рамках відкритого кримінального провадження за п.2 ч.2 ст.115 КК України (умисне вбивство малолітньої дитини). Таке правопорушення карається позбавленням волі на строк до 15 років.

Горе-матір наразі дає покази в поліції.

Тіло дитини без ознак насильницької смерті направлено на судово-медичну експертизу. Після встановлення причин смерті хлопчика буде надана остаточна правова кваліфікація події. 



Переглядів: 3345
Поширень: 0