​Минулої суботи до модульного туалету біля Літнього театру, що в центрального парку, проник крадій. Він проліз через кватирку та поцупив обігрівач та дві електросушарки для рук. Наразі триває слідство. А два тижні тому у вбиральні, що біля планетарію – вандали виломали двері.

Центральний парку – одне з найбільш популярних місць для прогулянок та відпочинку вінничан різного віку. Тут проходять різноманітні культурні, спортивні, заходи, відзначаються свята. Для зручності відвідувачів створюється відповідна інфраструктура. Рік тому тут з’явилось два нових модульних громадських туалети. Один, – у грудні 2015 року, – біля планетарію,  інший – на початку 2016 – біля Літнього театру. Під час свят щодня цим туалетом користується близько 300 людей.

Вбиральні мають металеву конструкцію з антикорозійним покриттям, тому не псуються від опадів. У холодну пору року тут не холодно, адже стіни утеплені. Вбиральня розділена на чоловічу та жіночу. У туалетах є зручності для людей з обмеженими фізичними можливостями. Все зроблено для комфорту вінничан та гостей міста. Проте, є люди, які не цінують роботу інших та руйнують її.

У одній з вбиралень Центрального парку викрали обігрівач та електросушарки, в іншій – побили двері

«14 січня ввечері хтось поцупив з громадського туалету, що біля Літнього театру, дві електросушарки для рук та обігрівач. Зловмисник проник у вбиральню через кватирку – бо, коли ми це виявили, саме на кватирці було виявлено сліди зламу. Ми викликали поліцію і вони склали протокол. Наразі триває слідство. А два тижні тому вандали виломали двері у туалеті, що біля планетарію. Дуже шкода, що люди не шанують працю інших і псують її. У парку часто ламають лавочки, урни, б’ють ліхтарі тощо. Адміністрація парку звертається до усіх відвідувачів з проханням не руйнувати благоустрій, зроблений для них же», – каже директор Центрального парку культури та відпочинку Юрій Приймак.

У одній з вбиралень Центрального парку викрали обігрівач та електросушарки, в іншій – побили двері

До речі, у парку планується зробити ще один туалет – у шахово-шашковому клубі, реконструкція якого розпочалась в минулому році.



Переглядів: 3057
Поширень: 0