10 лютого 2017 року відбулась зустріч прокурора Вінницької області В’ячеслава Соколового із керівником Місії Європейського Союзу з прикордонної допомоги Молдові та Україні (EUBAM) Душаном Руманом.
Метою зустрічі стало обговорення можливостей поліпшення міжнародного співробітництва партнерських служб Місії EUBAM, а саме - між молдавськими та українськими правоохоронними органами та деякі питання актуальних кримінальних проваджень.

Іноземну делегацію поінформовано про результати розслідування кримінального провадження за фактом незаконного зберігання на підакцизних товарів, вилучених у безпосередній близькості до державного кордону.

У Вінниці обговорювали поглиблення співробітництва між молдавськими та українськими правоохоронними органами

Також обговорено питання прикордонного та митного співробітництва, зміцнення потенціалу прикордонних і митних служб, правоохоронних та інших державних органів Молдови та України, здійснення спільного контролю над кордонами держав, боротьби з контрабандою тощо.

За результатами зустрічі сторони висловили двосторонню зацікавленість у продовженні конструктивного співробітництва прокуратури області з Місією EUBAM.

Підбиваючи підсумки зустрічі, сторони відзначили її конструктивний характер та висловили сподівання на співпрацю у майбутньому.



Переглядів: 2799
Поширень: 0