Впродовж останніх кількох років вінницька дизайнерка хутра та шкіри впевнено виходить на міжнародну арену: спочатку одяг від висококваліфікованих спеціалісті з колективу Марини Ярославської оцінили у ближньому зарубіжжі, а тепер майстри ставлять перед собою ще більшу мету – достойно зарекомендувати свої хутряні і шкіряні шедеври в одній з всесвітніх столиць моди, у славетному Мілані.

Постійна участь у Міжнародних хутряних виставках високого рівня поступово надавала впевненості дизайнерці та її команді, дипломи та почесні нагороди на київських подіумах давали можливість продемонструвати свій розкішний дизайн у Росії, Грузії, Казахстані. Міжнародна хутряна федерація (IFF) відзначила, що одяг від майстерні Марини Ярославської вартий уваги на найвищому рівні, а сама дизайнерка від минулого року вже не лише приймає участь у значних показах Євразійського регіону IFF, але й має за честь бути членом журі у конкурсах.

International REMIX Competition – це змагання кращих майстрів хутра з усього світу. Сотні заявок з 38 країн світу було подано на цей почесний конкурс, фіналісти якого мають змогу співпрацювати з кращими з кращих у світовій індустрії хутряної моди. Лише десятка фіналістів, що презентують різні країни світу, отримає шанс показати свої вироби на міланському подіумі. Аргентина, Канада, Китай, Данія, Франція, Ісландія, Японія, Росія, Швейцарія і Україна! Команда Ярославської має честь презентувати нашу країну на світовому подіумі!

Дизайн-студія Марини Ярославської готується підкорити міланський подіум

Отже, наприкінці лютого, у Мілані, під час днів моди, відбудеться показ фіналістів конкурсу International REMIX Competition від IFF (International Fur Federation). Творців різного походження, з відмінним почерком, з власним натхненням у кожного, поєднує любов до хутра та моди, пристрасть до інновацій і гордість презентувати власну державу на найвищому рівні. Спеціалісти хутряної моди з Вінниці гідно презентуватимуть Україну на міланському подіумі!

Колекція, що так вразила відбіркову комісію, складається з несхожих фактур та розмаїтих відтінків розкішного чорного кольору. Таємничість та символічність чорного завжди були загадкою. Переломлення променів світла на живу та м’яку поверхню хутра, на його насичену фактуру, виграє відтінками неймовірної краси. Конструктивно цей одяг, виконаний з об’ємних фактур каракуля, каракульчі та хутра стриженого бобра, що сяють при найменшому промені світла.

Дизайн-студія Марини Ярославської готується підкорити міланський подіум

Вже скоро творча команда Марини Ярославської вирушає до Мілану, щоб поділитись власними ідеями та отримати неабиякий емоційний заряд та натхнення для подальшої роботи. Успіху нашій талановитим співвітчизникам на зіркових подіумах світу!



Переглядів: 2671
Поширень: 0