3 березня 2017 року Агенцією підписано договір про взаємодію, співробітництво та супровід інвестиційної діяльності спільного ісландсько-литовського підприємства, яке працюватиме в сфері деревообробки та виробництва будівельних матеріалів у Вінницькій області.

Підписання даного договору є початком роботи Агенції в сфері залучення та реального супроводу інвесторів для реалізації ними інвестиційних проектів у Вінницькій області. Агенція регіонального розвитку надаватиме інвестору консультаційну та практичну допомогу, починаючи від пошуку земельної ділянки для майбутнього підприємства, закінчуючи сприянням у пошуку кваліфікованого персоналу.

Інвестор, в свою чергу, планує реалізувати на території області інвестиційний проект, який складатиметься із кількох етапів.В результаті, на Вінниччині працюватимуть декілька підприємств, які спеціалізуватимуться на деревообробці, виробництві щитових будинків та душових модулів. Вироблена продукція експортуватиметься до скандинавських країн.

Новий іноземний партнер інвестує 3 млн. євро та створить близько 300 робочих місць на Вінниччині

Завдяки реалізації цього інвестиційного проекту, у Вінницькій області буде створено близько 300 нових робочих місць та інвестовано 3 млн. євро.

До відома: Агенція регіонального розвитку Вінницької області – недержавна неприбуткова установа, засновниками якої виступають: Вінницька обласна державна адміністрація та обласна Рада, Вінницька обласна асоціація органів місцевого самоврядування, Вінницький національний технічний та медичний університети.

Мета діяльності Агенції: сприяти всеохоплюючому регіональному розвитку Вінницької області та її окремих територій за рахунок залучення інвестиційних та додаткових ресурсів,  а також здійснення комплексу заходів, направлених на покращення іміджу області та розвиток бізнес-середовища.



Переглядів: 4305
Поширень: 0