25 березня об 11 годині у Центрі інновацій в електронному урядуванні Вінницького національного технічного університету (8 корпус, вул. Хмельницьке шосе, 95) відбудеться регіональне громадське обговорення Проекту Концепції розвитку електронної демократії в Україні та Плану заходів з реалізації першого етапу її виконання. Зареєструватися на захід ви можете за посиланням.

Мета обговорення – ознайомити громадськість із Концепцією та Планом заходів, впровадженими та запланованими процесами й інструментами електронної демократії в Україні. А також – обговорити зміст документів із зацікавленими стейкхолдерами для посилення регіональної складової пропонованих ініціатив.

Наразі з Проектом Концепції та Плану заходів можна ознайомитись за посиланням. Публічне обговорення Концепції та Плану заходів в режимі он-лайн з можливістю вносити пропозиції буде забезпечено на відкритому інформаційному ресурсі ГО «Електронна демократія». Після завершення публічних консультацій доопрацьовані Концепція та План заходів будуть презентовані в Клубі Кабінету Міністрів України.

Проект Концепції та Плану заходів розроблений Коаліцією з розвитку електронної демократії в Україні, створеної на базі групи «Електронна демократія» Реанімаційного пакету реформ, спільно з Державним агентством з питань електронного урядування України на виконання розпорядження Кабінету Міністрів України.

Захід відбуватиметься у рамках проекту «Лабораторія електронної демократії» ГО «Подільська агенція регіонального розвитку» за підтримки Фонду Чарльза Стюарта Мотта та Програми (EGAP), що фінансується Швейцарською Конфедерацією. Партнери заходу: Державне агентство з питань електронного урядування України, Вінницький національний технічний університет, Вінницька міська рада



Переглядів: 2368
Поширень: 0