Департаментом соціальної політики міської ради виявлені зловживання одним з працівників в ході проведення звірки документів, про що повідомлено правоохоронні органи. Минулої п’ятниці, 24 березня, під час перевірки особових справ отримувачів допомоги при народженні дитини працівниками департаменту соцполітики було виявлено невідповідність у документах. Та з’ясовано, що оформленням цих документів займався головний спеціаліст підрозділу. По цій справі вже триває службове розслідування, а до прокуратури Вінницької області у понеділок, 27 березня, направлено повідомлення про обставини, що можуть свідчити про вчинення кримінального правопорушення.

Працівники департаменту соціальної політики міської ради постійно перевіряють правильність оформлення документів на отримання коштів різних державних виплат та допомог. Цього разу під час проведення звірки особових справ вінничан, яким призначено допомогу при народженні дитини, було виявлено факти, що можуть свідчити про злочин.

Це трапилось наприкінці робочого дня 24 березня. А вже в понеділок виконавчий комітет міської ради повідомив прокуратуру Вінницької області про обставини, що можуть свідчити про вчинення кримінального правопорушення. А міським головою Сергієм Моргуновим видано розпорядження про проведення службового розслідування.

«Структурними підрозділами міської ради постійно контролюється дотримання норм чинного законодавства. Тому такі випадки не можуть залишатись непоміченими та без відповідного реагування на них відповідно до Закону. Дуже прикро, що така ситуація трапилась у нашому місті, але ми жорстко реагували і будемо реагувати і в подальшому на подібні випадки», – зазначив заступник міського голови Сергій Тимощук.



Переглядів: 2335
Поширень: 0