На початку березня у Вінниці по вулиці Чумацькій (колишня вул. Блюхера) розпочали ремонтувати підпірну стінку. Її довжина – близько ста метрів. Наразі конструкцію обкладають плиткою. А минулого тижня стартував капітальний ремонт підпірної стінки по вулиці Келецькій, від проспекту Юності до вулиці Ващука (колишня вул. Квятека).

Підпірні стінки на території міста почали ремонтувати чотири роки тому. Оскільки їх облаштовували ще в 70-80 роках минулого сторіччя, відновлення цих об’єктів вже стало необхідним. Першою відремонтували підпірну стінку по вул. Хмельницьке шосе в районі повороту на вул. Максимовича. Згодом нового вигляду набула стінка вздовж Хмельницького шосе в р-ні вул. Максимовича.

У 2014 році також відремонтовано підпірні стінки по Хмельницькому шосе (від вул. Максимовича до 600-річчя), по вул. Козицького, Свердлова і Київській. Ще дві нові стінки облаштовано на тротуарах, де було створено «кармани» для громадського транспорту і встановлено зупинки, - на вул. Козицького і Хмельницькому шосе. У 2015 році було відремонтовано стінку по вулиці Соборній біля школи №2. В минулому році – підпірну стінку по вулиці Оводова (колишня Козицького).

У Вінниці по вулицям Чумацька та Келецька ремонтують підпірні стінки

«Наразі завершується ремонт підпірної стінки по вулиці Чумацькій. Зараз конструкцію обкладають плиткою. З минулого тижня розпочали ремонтувати підпірну стінку по вулиці Келецькій, а саме, від проспекту Юності до вулиці Ващука», – розповів директор департаменту комунального господарства міської ради Володимир Ніценко.



Переглядів: 3912
Поширень: 0