Про це повідомив голова правління Громадської спілки Всеукраїнського об’єднання учасників бойових дій та волонтерів АТО Анатолій Слівінський.

За його словами, цієї суботи, 27 травня до Вінниці з'їдуться учасники бойових дій та волонтери з усієї країни та візьмуть участь у Другому з’їзді Всеукраїнського об’єднання учасників бойових дій та волонтерів.

В суботу у Вінниці відбудеться Другий всеукраїнський з'їзд учасників бойових дій та волонтерів

На з’їзді прозвітують про пророблену за рік роботу та обговорять питання розвитку діяльності спілки. Зокрема, що стосується роботи Спілки з молоддю, шляхом створення військово-патріотичних таборів, проведення футбольних турнірів «Кубок Героїв Спецназу». Окремо обговорять питання організації ІІ Форуму «Ветерани війни за мир».

По завершенню з'їзду у Вінниці відбудеться Марш Гідності. «Марш відбудеться від площі Стуса до площі Європейської. Під час нього 360 студентів нестимуть фото загиблих учасників АТО та воїнів-інтернаціоналістів. Крім того учасники з'їзду покладуть квіти та вінки до Меморіалу Слави та пам’ятного знаку Герої Небесної Сотні та учасникам АТО», - розповів Анатолій Слівінський.



Переглядів: 2998
Поширень: 0