Свято «Діти – наші квіти» до Міжнародного дня захисту дітей відбудеться 1 червня біля КЗ «Райдуга». Заходи розпочнуться о 12.00. Тут на всіх бажаючих чекатимуть спортивні естафети, інтелектуальні ігри, фотолокації з гігантськими квітами. А також – святкова дитяча естафета з мильними бульбашками, розіграші призів та солодощів і багато іншого.​

1 червня Вінницька міська рада, департамент культури, КП «Центр концертних та фестивальних програм» та івент-агенція Feel запрошують вінничан на загальноміське святкування.

Центральна бібліотечна система приготувала малюкам чудові сюрпризи, це і тематично оформлена зона відпочинку, і різноманітні майстер-класи від фахівців, а також мистецький проект «Читай Місто».

Зі сцени звучатиме концертна програма від кращих дитячих колективів міста. В програмі свята: інтелектуальні ігри, батут та атракціони, спортивні естафети, святкова дитяча дискотека з мильними бульбашками, фотолокації з використанням пневмо-квітів та квітів-гігантів.

Які розваги очікують на маленьких вінничан у Міжнародний день захисту дітей

Крім того, на вінничан та гостей міста чекає розіграш призів та солодощів, конкурси малюнків, дитячий ярмарок професій, конкурс на кращий квітковий костюм, дефіле за участю дітей у креативних квіткових костюмах та розважальні програми від аніматорів вбраних у квіткові костюми.

Також 1 червня відбудуться заходи до Міжнародного дня захисту дітей у Міському клубі, що в мікрорайоні Пирогово. Тут о 12 годині пройде флешмоб «Ліхтарики» в рамках фестивалю «Діти – квіти життя!». О 14.30 всі бажаючі зможуть взяти участь у майстер-класі «Розмалюй казку», після чого о 18.00 розпочнеться святковий концерт вихованців міського клубу. Будуть розваги для дітей й в Міському клубі, що в мікрорайоні Сабарів. О 17.00 тут планують конкурс малюнків на асфальті «Щасливе дитинство», а о 18.00 – фестиваль дитячої творчості.



Переглядів: 4215
Поширень: 0