1 червня 2017 року з 16:00 на території Тяжилівського озера (біля АС східна), місто Вінниця відбудеться дитячий фестиваль KidsFest.

Метою даного заходу є популяризація сімейного відпочинку, розвиток творчого та фізичного потенціалу дітей та підлітків, поширення культури дружнього сімейного дозвілля серед населення.

Під час фестивалю на дітей чекає спілкування з представниками Патрульної поліції, адже попереду активне літо і для того аби діти не потрапляли у халепу їм розкажуть про правила поведінки у різних незвичайних ситуаціях. Також для того, аби діти могли безпечно плавати в озері, Товариство Червоного Хреста України розкаже про правила безпечної поведінки на воді, та як розпізнати людину яка потребує допомоги.

Завтра у мікрорайоні Тяжилів відбудеться KidsFest

Вінницькі пластуни розкажуть та покажуть як стріляти у лука, як ставити намет та як поводити себе під час мандрівки у лісі. Окрім того, на фестивалі будуть працювати 2 години професіональні аніматори з шоу програмою, бульбашками іграми і забавами, аби наші батьки та діти запам’ятали це свято

Фестиваль сприятиме наповненню життя дітей позитивними емоціями і натхненням в радості творчості, пізнання і отримання нових вражень. Проведення різноманітних майстер-класів буде доброю нагодою: для батьків - вибрати для своїх дітей цікаві заняття, для дітей - знайти нове хобі, а для всієї родини можливість разом цікаво провести час.

Запрошуємо відсвяткувати це гарне свято разом з нами на KidsFest!



Переглядів: 2855
Поширень: 0