Сьогодні в Головному управлінні Національної поліції відбулися урочистості з нагоди 54-ї річниці з дня створення слідчих підрозділів в системі МВС України.

Привітав працівників слідства керівник вінницької поліції Юрій Педос, який сам багато років пропрацював у слідчих підрозділах. Він переконаний, що у цій професії працюють люди за покликом душі, вболіваючи за справу.

Начальник Головного управління підкреслив, що рішення слідчих мають бути законними та справедливими, адже від них залежать долі людей.

Кращим слідчим поліції  Вінниччини вручили відзнаки

В день свята він подякував підлеглим за результативну, якісну роботу та побажав людської поваги, життєвої мудрості, міцного здоров’я, благополуччя, а також виважених, професійних рішень.

До привітань долучився начальник слідчого управління ГУНП у Вінницькій області Віталій Ярмолюк, який побажав підлеглим бути однією командою, працювати в колі друзів та підтримувати один одного.

Кращим слідчим поліції  Вінниччини вручили відзнаки

З нагоди свята кращі слідчі отримали нагрудні знаки за МВС «За відзнаку в службі», подяки від Міністерства Внутрішніх Справ України та від керівництва ГУНП.

Кращим слідчим поліції  Вінниччини вручили відзнаки

Керівник слідчого відділення Погребищенського відділення поліції Тетяна Ткачук вже 12 років працює у службі. Жінка переконана, що необхідно проблему людини приймати як свою особисту, докладати всіх зусиль, аби допомогти, лише тоді відчуєш, що працюєш не даремно, робиш людям добро і сумлінно виконуєш свою роботу.



Переглядів: 4001
Поширень: 0