У Вінниці перебуває делегація з Республіки Польща. До її складу входять представники туристичних агентів та журналісти сусідньої країни. Делегація прибула з метою вивчення туристичного потенціалу міста та області, налагодження партнерських стосунків з місцевими підприємцями.

Під час візиту гості познайомляться з інфраструктурою Вінниці, музеями, закладами відпочинку, транспортом. Програмою візиту передбачено відвідування санаторіїв в м. Хмільник, м. Немирів, побувають в зелених садибах області.

Подібні програми є традиційними для розвитку туризму. «Один іноземний турист за один приїзд може сплатити 400-500 у.о. в економіку міста та регіону. Десяток польських турагентств можуть направити тисячі туристів на рік, а журналісти та блогери здатні переконати або зацікавити десятки тисяч поляків відвідати Вінницю», - розповів заступник начальника відділу у справах молоді та туризму Віктор Мазурик.

Основною метою візиту є переконати туристичні агенції та журналістів з Польщі, що Вінниця та наш регіон готові приймати польських туристів і при цьому надати якісні європейські послуги, продемонструвати конкретні продукти (зокрема, санаторно-лікувальні можливості Хмільника, ресторани, готелі де проживатимуть гості), які вони зможуть продавати в Польщі.

Польські журналісти та туристичні агенції знайомляться з туристичним потенціалом Вінниці та області

Польські журналісти та туристичні агенції знайомляться з туристичним потенціалом Вінниці та області

Організатори візиту польської делегації Міжнародні авіалінії України та Вінницька міська рада.



Переглядів: 3223
Поширень: 0