Трагедією могло завершитись святкування дня народження в одній із багатоповерхівок на вулиці Шевченка.

17 вересня, близько 5-ї години ранку, патрульні отримали виклик про те, що на горищі будинку бешкетує невідома особа. Прибувши за вказаною адресою, поліцейські виявили у дворі дівчину, на тілі якої були порізи та гематоми. Пояснити, що сталася вона не могла, оскільки знаходилася в стані сп’яніння. Інспектори одразу викликали швидку та надали потерпілій домедичну допомогу.

З плутаних слів дівчини стало зрозуміло, що вона мешкає у цьому ж будинку на п’ятому поверсі, але як опинилася на горищі сказати не могла. Опитавши мешканців та оглянувши горище дев’ятиповерхівки, патрульним вдалося встановити обставини події. Дівчина вночі піднялася на гору, але знайти вихід не змогла. Блукаючи по горищу, вона розбила скло вікна між поверхами та спробувала спуститися в інший під’їзд, але впала на сходову клітину після чого спустилася в двір, де її і знайшли поліцейські.

21-річна вінничанка під дією алкоголю заблукала на горищі багатоповерхівки

Коли 21-річна вінничанка трохи оговталася, змогла повідомити свою адресу. Як виявилось, в квартирі мирно спали її друзі, які навіть не підозрювали, що господиня відсутня. Вони розповіли, що напередодні святкували день народження колеги. Близько 1-ї години ночі молоді люди лягли спати, пояснити, як їх подруга опинилася на горищі будинку не могли.

21-річна вінничанка під дією алкоголю заблукала на горищі багатоповерхівки

Дівчину госпіталізували до лікарні з попереднім діагнозом: рвані рани правої руки та ноги, закрита черепно-мозкова травма.



Переглядів: 2697
Поширень: 0