Нагороди, грамоти та премії отримало більше 60 людей. Серед них – спортсмени, тренери, олімпійці, шкільні вчителі фізичної культури та інші представники цієї галузі.

Щороку у другу суботу вересня в Україні відзначають День фізичної культури та спорту. Напередодні цього свята вінницьких спортсменів привітали у залі засідань міської ради.

«Десять років тому, коли міським головою був Володимир Гройсман, він започаткував гарну традицію – щорічно відзначати спортсменів по результатах різних змагань та турнірів і дякувати за їхню роботу. Цю традицію потрібно продовжувати. Цей рік був рясним на гарні здобутки та перемоги. Лише по Україні наші спортивні школи та вінницькі спортсмени посіли майже 600 перших і призових місць, а в Європі та світі – 116. Дуже приємно, що вперше в історії міста школа «Вінниця» посіла найвищу сходинку Всеукраїнського рейтингу серед більш як тисячі дитячо-юнацьких спортивних шкіл. До речі, сьогодні у тренді займатись активним способом життя, спортом, фізкультурою. Взагалі, здоровий спосіб життя є дуже важливим, про це йдеться і у Стратегії міста. А завдяки фінансовій децентралізації, ми маємо більший ресурс для розвитку спортивної інфраструктури. Продовжуємо будівництво у місті спортивних комплексів на території шкіл. Наразі на Правобережжі у нас є три таких комплекси: на території шкіл №№35,18 та 10. В цьому році ми за рахунок інвестора побудували аналогічний комплекс на Лівобережжі – на території шкіл №30 і №31. До речі, я в неділю ввечері їхав біля цих майданчиків і бачив, що там займається багато людей, і це дуже приємно, тож потрібно продовжувати працювати в цьому напрямку, адже попит є», – каже міський голова Сергій Моргунов.

У міській ради відбулося нагородження вінницьких спортсменів з нагоди Дня фізичної культури та спорту

Цього дня свої нагороди отримали більше 60 спортсменів. Сертифікати на отримання річної стипендії Вінницької міської ради отримали учасники Х Всесвітніх ігор у Вроцлаві. Нагородили й вінничан, які є призерами та учасниками ХХІІІ літніх Дефлімпійських ігор 2017 року в турецькому місті Самсун та їхніх тренерів.

У міській ради відбулося нагородження вінницьких спортсменів з нагоди Дня фізичної культури та спорту

Кращі спортсмени та їхні тренери, які досягли високих спортивних результатів на світовій арені, були нагороджені стипендіями міської ради. Така традиція у місті триває з 2007 року. За підсумками рейтингу фізкультурно-спортивної роботи в загальноосвітніх закладах м. Вінниці за 2016-2017 навчальний рік спортивним інвентарем, грамотами та Кубками нагородили: школи № 27 (1 місце), №21 (2 місце), №18 (3 місце), №32 (4 місце), №8 (5 місце), №23 (6 місце).

А за результатами спартакіади серед студентів вищих навчальних закладів І-ІІ рівня за 2016-2017 навчальний рік нагороди отримали Вінницький гуманітарно-педагогічний коледж (1 місце), Вінницький технічний коледж (2 місце), Вінницький медичний коледж ім. Д.К. Заболотного (3 місце).

Також грамотами Вінницької міської ради та її виконавчого комітету і грошовими преміями нагородили працівників та фахівців галузі фізичної культури і спорту, представників спортивних федерацій, ветеранів спорту.



Переглядів: 3812
Поширень: 0