12 вересня до поліції на лінію екстреного виклику «102» надійшло повідомлення, що неподалік села Писарівка Вінницького району невідомі перешкоджають вивезенню сільськогосподарської техніки, вилученої в ході проведення слідчих дій правоохоронними органами. Чоловіки погрожували зброєю.

За словами керівника Вінницького відділення поліції Віталія Стахова, на місці події слідчо-оперативна група поліції встановила, що невідомі особи в кількості близько 30 чоловік порушують правопорядок та чинять перешкоди особам, яким техніка, вилучена в ході обшуку, проведеного в рамках розслідування кримінального провадження на території одного з підприємств, була передана на відповідальне зберігання.

Поблизу Вінниці кілька десятків озброєних чоловіків перешкоджали слідчим діям поліцейських

При візуальному огляді автомобіля «Фольцваген», на якому приїхали правопорушники, поліцейські виявили 2 одиниці нарізної та 3 одиниці мисливської зброї з відповідними боєприпасами та набоями до неї.

Зброю вилучили та направили на експертизу.

Поблизу Вінниці кілька десятків озброєних чоловіків перешкоджали слідчим діям поліцейських

Особи правопорушників встановлені, всі вони жителі інших областей України та відмовляються пояснити причини своїх дій та мету перебування на території Вінницького району.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.129 КК України (погроза вбивством), що карається арештом на строк до шести місяців або обмеженням волі на строк до двох років. Правова оцінка діям всіх учасників конфлікту буде дана в ході розслідування.

 



Переглядів: 11156
Поширень: 0