Вже зовсім небагато часу залишилось до однієї з головних подій у сфері моди у нашому місті – 22 жовтня Vinnytsia Fashion Days.

Щорічний захід об’єднує талановитих вінницьких дизайнерів, готових поділитися із вінничанами останніми модними новинками сезону осінь-зима 2017-2018.

Попередня програма Vinnytsia Fashion Days:

12.00 Katrin Fox – колекція “Melomania”
13.00 Майстерня Людмили Квєтної – колекція “Особлива думка”

Шовк-тусса з аплікаціями у вигляді геометричних фігур, шовк з вишивкою бісером та стеклярусом, бавовняне мереживо, вовняний трикотаж із малюнком вив’язаних кіс, яскравий шифон, надм’яка вовна, виразна клітинка-шотландка – усе це про колекцію, яку підготувала для глядачів Людмила Квєтна.

Стала відома попередня програма Vinnytsia Fashion Days

Традиційні осінні сукні-пальто, куртки та тренчі – основа колекції. Втім у колекції буде чимало брюк: від вузьких і класичних, до кюлотів і палаццо, а також спідниць-брюк та навіть спортивних штанів. Від легеньких тканин з ягідним принтом, у якості літнього післясмаку, до комфортних пальто, що огортають фігуру та обіцяють захистити від холодів – колекція обіцяє розмаїття модних образів і складатиметься з більш як пів сотні виходів.

14.00 Дизайн-студія Dess – колекція “Інша реальність”
15.00 Elen Sich – колекція “Я закохана…”

24-річна вінничанка, яка у 2012 році здобула титул “міс Вінниця”, дебютує зі своєю колекцією романтичного одягу. Серед тканин, що використані для колекції – 90% натуральних. Чимало суконь виготовлені з шовку та мережива, прикрашені тасьмами та камінцями Swarovski. Також дизайнерка продемонструє об’ємні пальто з вовни із бавовняною підкладкою та модні у цьому сезоні комфортні кардигани грубої в’язки, светри з ангори, брючні костюми та комбінезони з оксамиту та вельвету.

Стала відома попередня програма Vinnytsia Fashion Days

15:00 Леся Зіаннурова – колекція “Осінні мотиви”.

Вінницька майстриня створює теплий та модний одяг з м’якої та пластичної, теплої та фактурної вовни. Колекція буде поділена на три тематичні частини: «Дощ», «Листопад» та «Снігопад». Перед показом, щоб налаштувати глядачів на потрібний лад, відбудеться хореографічна композиція «Вальс дощу», після якої моделі вийдуть на подіум в пальто, жакетах і жилетах та із парасольками. Всі пальта і жакетики мають безліч функціональних деталей, наприклад кишень та капюшонів, а деякі моделі оздоблені натуральним хутром.

Стала відома попередня програма Vinnytsia Fashion Days

16.30 Уточнюється
17.30 Natasha Gorbonos – колекція “Мудрість землі”

Перед показом демонструватиметься особлива хореографічна композиція «Танець Землі». У самій колекції будуть показані сукні та костюми із натуральних тканин – загалом понад чотири десятки образів, більшість з яких прикрашено візерунками-мандалами, вишитими або намальованими на тканині. Светри, накидки, комбінезони, напівпальто та сукні виконані в різноманітних кольорах та водночас – ультрасучасні.

Стала відома попередня програма Vinnytsia Fashion Days

Показ відбудеться у приміщенні Вінницької обласної філармонії (вулиця Хмельницьке шосе, 7). Вартість квитків – від 60 до 200 гривень. Квитки доступні на сайті події, у касі Вінницької обласної філармонії. Замовити квитки можна за телефонами: 093-952-49-22, 063-883-57-72, 068-204-48-38, 067-432-69-10.

Організатори події: Спілка дизайнерів Вінниці та ГО “Еволюція краси”.



Переглядів: 2600
Поширень: 0