Уперше за 7 років найбільший у Європі та найвидовищніший у світі фонтан Roshen 14 жовтня завершить сезон роботи у 2017 році без концертної програми - на знак солідарності із постраждалими внаслідок вибухів боєприпасів поблизу Калинівки. Таке рішення ухвалила Рада Фонду Порошенка.

«Фонд Порошенка вирішив підтримати жителів, які зазнали втрат та потребують як моральної, так і матеріальної допомоги. Команда Фонду, яка працювала над організацією концертної програми з нагоди завершення сезону роботи Фонтану Roshen, зосередиться на допомозі людям, які залишились без житла», - повідомив член правління Фонду Олексій Порошенко.

Фонд Порошенка також висловлює подяку усім, хто підтримав Вінниччину під час надзвичайної ситуації. Сотні волонтерів з усієї країни прийшли на допомогу постраждалим в зоні розльоту боєприпасів. Тисячі людей сьогодні допомагають мешканцям уражених територій повернутися до мирного життя.

Фонд Порошенка розраховує на розуміння та підтримку громадою міста і гостями Вінниці рішення скасувати урочистості і надати допомогу постраждалим.

Вінницький Фонтан ROSHEN закінчить літній сезон без концерту

З нагоди свята 14 жовтня, в останній день роботи Фонтану ROSHEN у 2017 році Фонтан працюватиме за спеціальним графіком. З 19.00 по 21.00 вінничани та гості міста зможуть подивитися повний перелік світломузичних програм фонтану.



Переглядів: 6439
Поширень: 0