Всесвіт безкінечний, а ми – лише маленька частинка неймовірної за своєю складністю і масштабами системи, де щодня народжуються і помирають тисячі зірок, утворюються цілі галактики, щомиті відбувається боротьба гармонії і хаосу, світла і темряви…

Темряви, що нещадно поглинає все на своєму шляху і не залишає сліду від колись могутніх планет. І світла, що дарує надію, що народжує нове життя,  нові можливості, інші реальності.

Осінньо-зимова колекція «Інша реальність» від дизайн-студії «Dess» буде присвячена неосяжній темі Всесвіту, таємницям світобудови та існування інших світів, вимірів, уявлень.

Дизайн-студія «Dess» пропонує поринути у «Іншу реальність»

 Дизайнери прагнуть нагадати про існування чогось незбагненно більшого, явищ за межами земного існування і за межами нашого розуміння. 

Дизайн-студія «Dess» пропонує поринути у «Іншу реальність»

В колекції, що складатиметься з близько шести десятків як жіночих, так і чоловічих образів, переважатимуть чітко окреслені контури і загострені форми. Серед кольорів задаватимуть тон таємничо-космічні чорний, синій, фіолетовий, сірий та срібний, з вкрапленнями червоного та білого. Дизайнери використовують розмаїття фактур, матеріали з напиленням та прозорі тканини, металеву фурнітуру, бахрому...

Дизайн-студія «Dess» пропонує поринути у «Іншу реальність»

Уявіть, як серед густої темряви нічного неба, раптом з’являється яскрава зірка, що вказує подорожньому шлях, про існування якого він раніше навіть не здогадувався. Якщо ви хочете зорієнтуватись у Всесвіті моди цього сезону, колекція «Інша реальність» допоможе прокласти маршрут у космос свіжих тенденцій.

Дизайн-студія «Dess» пропонує поринути у «Іншу реальність»

Намагатимемось разом розгадати таємниці Світобудови вже 22 жовтня. Показ дизайн-студії «Dess» відбудеться в рамках Vinnytsia Fashion Days о 14.00 у залі Вінницької обласної філармонії. Квитки можна придбати на офіційному сайті Днів моди у Вінниці.



Переглядів: 2613
Поширень: 0