Вчора,напередодні Дня захисника України у Вінниці нагородили військовослужбовців. Захисника України вручили грамоти та грошові премії. Учасник антитерористичної операції Олександр Федчишен отримав сертифікат для придбання легкового автомобіля.

Військових привітали представники міської та обласної влади. «Для мене велика честь сьогодні бути разом з вами і вітати вас зі святом. Те, що свято відзначається саме на День Покрови та Українського козацтва – це дуже символічно. Український козак завжди був сильний і боронив українську землю, людей. Я думаю, що те, що ви уже четвертий рік бороните нашу землю від північного ворога – це дуже важливо для усіх нас. Завдяки вам сьогодні відчуття патріотизму і любові до свого рідного краю є у кожного. Я впевнений в тому, що усі ті події, які відбуваються на Сході, з часом будуть забуватися, і я переконаний що їх необхідно все це фіксувати у книжках, віршах і фільмах. Ми маємо донести до наступних поколінь інформацію про ті події, які відбуваються зараз. Хочу побажати нам усім щоб скоріше закінчилася війна і щоб повернулися додому усі ті, хто зараз на фронті», - сказав міський голова Сергій Моргунов.

 Вінницьких військовослужбовців привітали з нагоди Дня захисника України

«За рахунок героїзму воїнів, добровольців, волонтерів та загалом всього українського народу на сьогоднішній день ми маємо мирне небо на Вінниччині. Ми повинні бути гідним народом заради тих людей, які віддали своє життя боронячи територіальну цілісність нашої держави на Сході України. Це покладає на нас дуже велику відповідальність за майбутнє нашої країни», - звернувся до військових голова обласної державної адміністрації Валерій Коровій.

Вінницьких військовослужбовців привітали з нагоди Дня захисника України 

Під час привітання військовослужбовців відзнаку Президента України отримав учасник антитерористичної операції Андрій Гишпаль. Він брав участь в обороні Донецького та Луганського аеропортів, був двічі поранений. Зараз надає допомогу військовослужбовцям та військовим частинам, що дислокуються в зоні проведення антитерористичної операції, а також сім’ям загиблих учасників АТО, пораненим та демобілізованим. Бере активну участь у житті міста та у військово-патріотичному вихованні молоді.

 Вінницьких військовослужбовців привітали з нагоди Дня захисника України

Нагородили подяками та нагрудними відзнаками за проявлений героїзм від командування військової частини 1-ої окремої танкової Сіверської бригади за самовідданість та підтримку військовослужбовців: начальника відділу з питань надзвичайних ситуацій, мобілізаційної і оборонної роботи та режиму секретності Олега Парфілова та голову наглядової ради Благодійної Організації "Благодійного Фонду" «Подільська Громада» Андрія Дручинського.

Вінницьких військовослужбовців привітали з нагоди Дня захисника України

 Вінницьких військовослужбовців привітали з нагоди Дня захисника України



Переглядів: 3463
Поширень: 0