18 жовтня у Вінниці відбувається IV Міжнародна авіаційна конференція і виставка «Аероконгрес-2017». На захід з’їхались представники авіакомпаній з різних країн, щоб поділитись міжнародним досвідом з розвитку аеропортів. Серед іншого йшлось про популяризацію авіаперевезень в Україні та у Вінниці зокрема, залучення нових авіакомпаній та партнерів. Також вручали візнаки за успіхи у розвитку аеропортів. Вінницький аеропорт отримав перехідний кубок «Аеропорт року».

Міжнародна авіаційна конференція «Аероконгрес» проходить вже четвертий рік поспіль. На ній збираються провідні галузеві експерти і топ-менеджери аеропортів, авіакомпаній, фінансових установ, інвесторів, туроператорів, виробників спеціальної техніки/систем, обладнання, матеріалів. Цього року міжнародний захід проходить у Вінниці. На його відкритті були представники міста та області.

«Важливо, що Міжнародна авіаційна конференція проходить саме на Вінничанині. Адже у нас є один з найкращих на сьогодні регіональних аеропортів, Вінниця займає одне з перших місць по темпах економічного зростання. Наша область має безліч історичних пам’яток архітектури, постатей, які жили та творили на її теренах, що добре для розвитку туризму. І дуже важливо, що у міської та обласної влади є бажання розвивати даний напрямок. А проведення такого конгресу дає можливість перш за все впроваджувати новітні технології у розвиток туризму, налагоджувати зв’язки з провідними туристичними агенціями», – каже заступник голови Вінницької ОДА Олександр Крученюк.

КП «Аеропорт «Вінниця» отримав перехідний кубок «Аеропорт року»

«Для нас велика честь приймати захід такого рівня у Вінниці. Новітня історія нашого аеропорту почалась тоді, коли його прийняли у міську комунальну власність і почали займатись його відновленням. Ми сьогодні приймаємо і відправляємо рейси до Варшави, Телявіву, Турції, Єгипту. Сподіваємось, що цей перелік буде збільшуватись. Ми докладатимемо до цього зусиль, адже завдяки авіаперевезенням ми відкриваємо нові можливості для малого та середнього бізнесу. Потенціал аеропорту величезний. У 2016 році ми навіть не могли собі уявити, що за рік ми перевеземо більше 30 тисяч пасажирів. Для нас це дуже великий об’єм, хоча у нас амбітні плани, і ми хочемо збільшувати ці показники. Я впевнений, що завдяки знайомствам і контактам, які сьогодні ми маємо можливість отримати, ми зможемо долучити нових авіаперевізників, нові авіакомпанії та відкрити нові напрямки», – розповів секретар Вінницької міської ради Павло Яблонський.

КП «Аеропорт «Вінниця» отримав перехідний кубок «Аеропорт року»

«Ми хочемо, щоб аеропорт «Вінниця», як і ваше місто, процвітав, адже це дохід та поповнення міського бюджету. Вінницький аеропорт сьогодні відроджується. Порівняно з іншими аеропортами обласних центрів він іде попереду, і ми це бачимо. Радує, що аеропорт відновив і провів реконструкцію ряду об’єктів. Наприклад, вчора ми бачили термінал та його обладнання, які дійсно відповідають вимогам сучасних аеропортів. Що стосується аеродрому та злітно-посадкової смуги, то тут треба докласти усіх зусиль для її реконструкції», – зазначив президент Асоціації «Аеропорти України» цивільної авіації» Петро Липовенко.

КП «Аеропорт «Вінниця» отримав перехідний кубок «Аеропорт року»

Вінницьке литовище отримало перехідний кубок «Аеропорт року» від Асоціації «Аеропорти України» цивільної авіації за приріст по обслуговуванню пасажирів та збільшення авіарейсів.

КП «Аеропорт «Вінниця» отримав перехідний кубок «Аеропорт року»

КП «Аеропорт «Вінниця» отримав перехідний кубок «Аеропорт року»



Переглядів: 2778
Поширень: 0