Вчора, 18 жовтня, у рамках IV Міжнародної авіаційної конференції і виставки «Аероконгрес-2017» обговорили перспективи створення Асоціації розвитку туризму Вінниччини. Її планують створити для того, аби туристи приїздили на Вінниччину круглий рік.

«У рамках «Аероконгресу» ми зібрали представників бізнесу, аби створити у Вінниці якісний туристичний продукт. Ми маємо просувати місто на міжнародній арені. Асоціація відкрита для усіх бажаючих. Для нас дуже важливо, щоб Вінниця була успішною і привабливою для міжнародного і внутрішнього туризму. Ми хочемо побудувати таку систему, щоб туристи приїжджали до нас з усієї України і Європи, адже ми маємо багате історичне минуле. Асоціація дасть можливість Вінниччині бути представленою на міжнародних туристичних виставках», - каже директор департаменту економіки та інвестицій Вінницької міської ради Віталій Погосян.

«Міжнародний Аеропорт «Вінниця» знаходиться в центральній Україні. У радіусі 200 км немає інших летовищ, тому наше місто має великі шанси для туристичного потоку. У нас на Вінниччині є багато цікавих об’єктів, які можна показати. Створення Асоціації має сприяти консолідації зусиль туристичного бізнесу для розвитку інфраструктури та сфери послуг, які можуть бути цікавими іноземним громадянам» - зазначив радник Вінницького міського голови Євген Трескунов.

У Вінниці обговорили можливості створення Асоціації розвитку туризму Вінниччини

«Регіональні туристичні Асоціації уже створені у Києві, Одесі, Львові, Дніпрі та Закарпатті. А тепер ми працюємо над створенням у Вінниці подібної організації, до якої зможуть долучитись всі бажаючі», - додав радник Першого віце-прем’єр-міністра України – Міністра економічного розвитку та торгівлі, Президент Національної туристичної організації (НТО) Іван Ліптуга.



Переглядів: 2384
Поширень: 0