У Вінниці від "клеверного мосту" до 29-ї школи зробили сучасне та якісне дорожнє полотно. Тут постелили новий асфальт, обладнали дощову каналізацію, впорядкували 75% тротуарів (з боку 29-ї коли у напрямку вулиці Гонти). Про це на своїй сторінці у мережі Фейсбук повідомив Вінницький міський голова Сергій Моргунов.

"Безпека і комфорт – для автомобілістів, пішоходів та велосипедистів. Продовжуємо оновлювати #дороги_Вінниці. У роботі – вулиця Київська.

Сучасне та якісне дорожнє полотно від «клеверного мосту» до 29-ї школи. Ремонт на цій ділянці проводився з минулого року. Спершу зробили відрізок від великого "клеверного мосту" до малого. Цьогоріч – продовжили до школи №29. Постелили новий асфальт, обладнали дощову каналізацію: винесли зливоприймальні колодязі за межі проїжджої частини.

Біля 29-ї школи – новенький асфальт

Впорядковуємо і тротуари. Наразі - з боку 29-ї школи у напрямку до вулиці Гонти. Виконали уже 75% від запланованого обсягу робіт. А от від вулиці Зулінського до "клеверного мосту" облаштовуємо ще й велодоріжку.

Біля 29-ї школи – новенький асфальт

Також біля підземного переходу поблизу 29-ї школи замінять турнікетне огородження.

Біля 29-ї школи – новенький асфальт

Реконструкція «північного в’їзду» відбувається комплексно, адже це важливий інфраструктурний проект. Окрім капітально відремонтованої дороги, на цій ділянці з’явилася нова кільцева транспортна розв’язка, а також сучасне освітлення на перехресті вулиць Київська-Зулінського. І ремонт Київської плануємо продовжити, - написав С.Моргунов.

Біля 29-ї школи – новенький асфальт



Переглядів: 3847
Поширень: 0