23 жовтня, у приміщенні Вінницького обласного драматичного театру імені Миколи Садовського відбулись урочистості з нагоди 25-річчя Навчально-виховного комплексу: загальноосвітньої школи-ліцею № 7 Вінницької міської ради.

Вітали педагогічний колектив ліцею № 7 з ювілейним Днем ліцею представники обласної та міської влади, керівники Вінницьких ВИШів, представники Генерального консульства Республіки Польща у Вінниці, випускники ліцейних класів минулих років.

Ведучий святкового заходу – директор Навчально-виховного комплексу: загальноосвітньої школи-ліцею № 7 Олександр Сухомовський з гордістю нагадав присутнім на урочистостях успіхи ліцею за 25-річну історію, згадавши випускників закладу, які досягли значних професійних успіхів.

 Вінницький ліцей №7 відсвяткував 25-річчя

З глибокою повагою всі присутні на урочистостях вшанували хвилиною мовчання пам’ять підполковника Олександра Каплінського – випускника ліцею, учасника АТО, який загинув у районі траси «Бахмутка » в Луганській області.

Багато вітань звучало у цей святковий вечір на адресу директора та педагогічного колективу «синьоокого ліцею». До 25-річчя вручались подарунки та звучали авторські пісні про ліцей. Концертні номери презентували як найменші учні школи-ліцею, так і випускники минулих років, які із задоволенням взяли участь у святковому концерті.

 Вінницький ліцей №7 відсвяткував 25-річчя

Щирі слова вітання від імені голови обласної державної адміністрації Валерія Коровія передала дружній, інноваційній, творчій родині сьомого ліцею директор Департаменту інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю ОДА Світлана Василюк: «Для людського життя 25 років, - це досить значний проміжок часу, а для такого учбового закладу – лише великий початок. Тож хочу побажати синьоокому ліцею творчого довголіття та щиро подякувати великій родині вчителів за щоденну кропітку працю. Віват, 7-й ліцей!».

 Вінницький ліцей №7 відсвяткував 25-річчя

Світлана Василюк також вручила Почесні грамоти Департаменту освіти і науки ОДА колективу КЗ «Навчально-виховний комплекс: загальноосвітня школа І-ІІ ступенів-ліцей №7 Вінницької міської ради» та кращим педагогам школи-ліцею.

 Вінницький ліцей №7 відсвяткував 25-річчя

Для довідки:

Комунальний заклад «Навчально-виховний комплекс: загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів – ліцей №7» входить до 1000 шкіл світу, які є партнерами Гете-Інституту, багато років поспіль отримує ІІ рейтинг у місті за наслідками ІІ, ІІІ, ІV етапів Всеукраїнських предметних олімпіад, має власний телевізійний проект «Ліцеїст».

Вінницький ліцей №7 відсвяткував 25-річчя

Школа-ліцей №7 також є:

  • Лауреатом Всеукраїнського конкурсу «100 кращих шкіл України» в номінації «Школа успіху».
  • Учасником проекту «Школи: партнери майбутнього в номінації «1000 шкіл світу».
  • Дипломантом Міжнародної академії рейтингових технологій та соціології «Золота фортуна» в номінації «За якість послуг, інноватику ідей та забезпечення високого рівня навчального процесу».
  • Переможецем IV, V, VI, VII, VII, IX Міжнародних виставок « Сучасні заклади освіти» та V, VI, VII форумів «Інноватика в освіті».
  • Володарем Гран-прі Першої регіональної виставки-презентації «Панорама освітніх інновацій – 2016».
  • Експериментальним загальноосвітнім навчальним закладом Міністерства освіти і науки України за програмою « Авторська школа».



Переглядів: 7415
Поширень: 0