24 жовтня у Вінниці стартували триденні курси для слідчих та прокурорів. Фахівці Консультативної місії, які мають багаторічний досвід роботи у сфері безпеки, поліцейської діяльності, судової системи, боротьби з корупцією, навчають вінницьких правоохоронців найкращим європейським методикам кримінальних розслідувань.

Експерти КМСЄ зі Швеції, Болгарії Фінляндії, Норвегії, Литви, Великобританії та Чехії діляться з учасниками тренінгу практикою розслідувань злочинів у сфері корупції, кіберзлочинності, розслідуванні фінансових кримінальних правопорушень, у тому числі фактів відмивання коштів, здобутих злочинним шляхом, а також співпрацею між оперативними працівниками поліції та слідчими.

У Вінниці стартували курси від експертів консультативної місії ЄС  для слідчих та прокурорів

Мета навчальної програми - ознайомити українських правоохоронців європейською практикою розслідувань злочинів сексуального характеру, гендерного насилля, відстеження і вилучення криптовалют, захист свідків.

По закінченню навчального курсу 30 його учасників отримають сертифікати Консультативної місії.

У Вінниці стартували курси від експертів консультативної місії ЄС  для слідчих та прокурорів

Такі тренінги в Україні проводяться другий рік поспіль. Цьогоріч Вінниччина стала п’ятим регіоном, де представники КМСЄ діляться зі слідчими та прокурорами Європейським досвідом.



Переглядів: 2163
Поширень: 0