Нові колекції 11 українських дизайнерів з Києва,Одеси, Кривого Рогу та Вінниці та відомих світових дитячих брендів сезону осінь-зима 2017-2018 р.р. Крім цього, запланована насичена розважальна програма для проведення цікавого та насиченого сімейного дозвілля і розіграш сертифікатів від наших партнерів. Нагородження учасників.

Хто ж як не діти любить переодягатися у різноманітні костюми,експериментувати з образами? Перевтілитися у казкових героїв нашим моделям допомогла перша учасниця KIDS fashion days Vinnytsia - дизайнер Катерина Полякова та її костюмерна "Зелений чемодан" місто Вінниця. Костюмчики ручної роботи, стильного дизайну і якісних тканин - все для того, щоб діткам було комфортно і радісно на будь якому тематичному святі чи фотосесії.

У Вінниці вперше відбувся дитячий показ мод

Показ колекції від вінницького дизайнера Кетрін Фокс під назвою «Меломанія». У цій колекції дизайнерка натхненно міксує, мов модний DJ, поєднуючи розмаїті текстури тканин: італійські трикотажні полотна, блискучу парчу, еко-шкіру, котон, тощо. Оздобленням слугують золотава фурнітура, стрази Сваровскі, аплікації, трафаретне нанесення принтів, і, традиційні авторські принти від Katrin Fox, на цей раз присвячені не лише улюбленій лисячій темі (лисиця – муза дизайнерки), але й темі меломанії.

У Вінниці вперше відбувся дитячий показ мод

Спортивно-яскраві колекції в дусі міського стилю. Чисті ріжучі лінії з дотиком гламуру, придатні для всіх випадків - це наш стиль. Mayoral розробляє одяг від немовлят до підлітків, для дівчат і для хлопчиків. Пропонує колекції, різноманітні зі змішаними кольорами яскравих і тонких тонів, делікатними та сміливими відбитками, милі та модні малюнки, тому кожна дитина може висловити свою модну ідентичність абсолютно і легко. Mayoral виробляє дитячий одяг, але також намагається інтерпретувати моду як форму виразного мистецтва. Пристрасть, чітке усвідомлення і здатність тлумачити модні тенденції є основними елементами наших дизайнів. Дизайнери Mayoral шукають нові рішення, нові форми, вони дотримуються поточних пропозицій тканин та аксесуарів. Ми звертаємо увагу на деталі для унікального стилю. Бренд Mayoral швидко отримав репутацію серед батьків та дітей.

У Вінниці вперше відбувся дитячий показ модУ Вінниці вперше відбувся дитячий показ мод

Продовжився показ елітною колекцією для дівчаток від дизайнерського дому MANNERLY. Дизайнерський Дім Mannerly та бутик одягу для дівчат Mannerly - це ідеальний гардероб сучасної леді.У новій колекції представлено одяг для дівчаток, що поєднує красу і комфорт. Показ від Mannerly пропонує колекцію стильних речей в якому поєднаються різні фактури:вишукані плаття,куртки-косухи та костюми для прогулянок. Запорука успіху бренду полягає у доступності продукції створеної на основі натуральних тканин. Наші діти будуть виглядати стильно та почувати себе комфортно!

У Вінниці вперше відбувся дитячий показ модУ Вінниці вперше відбувся дитячий показ мод

PAPERINA - Український бренд ексклюзивного дитячого одягу PAPERINA був заснований Іриною Завілінською у 2015 році.Куртки, пальто, дафлкоти, сукні, сарафани, комбінезони, яскраві аксесуари. Тількі кращі натуральні матеріали. Виробницто та дизайн - Україна. У 2017 році колекція KATMANDU стала переможцем Міжнародного конкурсу молодих дизайнерів одягу New Fashion Week у номінації Kids. На створення дитячої колекції курток і жилетів дизайнера Ірину Завілінську надихнула подорож в Непал. Насичені фарби, захоплюючі краєвиди, неповторні зустрічі.Сучасні діти повинні жити в гармонії з навколишньою природою, радіти і бути відкритими для всього нового))Куртки дафлкот виготовлені з вовняних, напіввовняних і х / б тканин, частина яких були куплені в Непалі)) Яскраві поєднання надають особливого колориту моделям, їх можуть носити як хлопчики, так і дівчатка.Куртки прямого силуету, затишний капюшон, накладні кишені, застібка клевант і блискавка. Рукав з відворотом. Підкладка кольорова х / б або тепліша - фліс. Колекція доповнена яскравими джинсами, вовняними шапками, рюкзаками і сумками)) Ірина Завілінська, 21 вересня 2017 року, на Міжнародному конкурсі молодихдизайнерів одягу NEW FASHION ZONE в місті Київ, представляючи колекцію "Катманду," посіла перше місце в номінації дитяча мода.

У Вінниці вперше відбувся дитячий показ модУ Вінниці вперше відбувся дитячий показ мод

Молодий український бренд авторського одягу Les Petites Cheries можна виділити з поміж інших виробників за цінності, яких вони дотримуються у своїй роботі, а саме: якість, натуральність, комфорт та стиль. Дитячий одяг виконаний в стилі дорослого та представлений великим ассортиментом моделей в стилі familylook. Кожна сезонна коллекція цього бренду завжди актуальна, яскрава та універсальна. Просте та водночас цікаве вбрання, особливе та оригінальне ще тому , що виконане в обмеженій кількості та має настрій !Les Petites

У Вінниці вперше відбувся дитячий показ мод

Наступні наші гості приїхали у Вінницю особисто аж з Кривого Рогу. За що їм окремі оплески!!!!!!Бренд дитячого одягу Liza_Kids. Всі моделі бренду універсальні, підходять як для дитячих садків, прогулянок, так і для свят. Одяг дуже подобається дітям, так як зшитий з високоякісної тканини європейських виробників. Відмітна риса Liza_Kids полягає в тому, що ви самі можете змоделювати сукню, а ми її пошиємо! Liza_Kids - з любов'ю до дітей!

У Вінниці вперше відбувся дитячий показ мод

Хоча за вікном осінь, але душа завжди прагне весни і квітів. Ще однин дизайнер KIDS fashion days Vinnytsia представить свою колекцію саме в такому квітковому стилі - Знайомтесь: Sunny Babies Club. В усі часи дівочу красу порівнювали з квітами: хтось в ній знаходив розкіш троянди, хтось - холодну чистоту лілії, хтось - вишуканість орхідеї чи скромну простоту ромашки... Як у квіточці втілена вся краса природи, так у кожній дівчинці виражена справжня, неповторна індивідуальна врода, що робить її особливою, єдиною... Тож зустрічайте неймовірне поєднання чарівності наших маленьких красунь та квіткового різнобарв'я нової колекції одягу від дизайнера Олени Уманчук місто Вінниця.

У Вінниці вперше відбувся дитячий показ мод

У сучасних модних трендах і віяннях не гірше за дорослих знаються і діти. Все частіше вони віддають перевагу вже улюбленим фасонам, колористиці, аксесуарам. Щоб догодити маленьким модницям український дизайнер дитячого одягу Ольга Хитриченко створила особливий бренд «Дівоча шафа» - ніжну колекцію ошатного одягу для справжніх принцес, яка не залишить байдужим жодну маму чи доньку. Ми представляємо наступного дизайнера KIDS fashion days Vinnytsia. Неперевершені дизайнерські сукні для дівчаток витримані в спокійних пастельних тонах. Для їх виготовлення майстер використовувала високоякісне трикотажне полотно італійського і французького виробництва. Моделі «Divocha Shafa» декоровані красивим мереживом, дорогим бісером, атласними стрічками, воланами і рюшами, створюють крихкий дівочий образ. Образ від дизайнера Ольги Хитриченко.

У Вінниці вперше відбувся дитячий показ мод

BS-сарафани для дівчаток від наймолодшого дизайнера України, засновника бренду From Brother To Sister! Ідея поєднати пряму функцію дитячого одягу з набуттям корисних навичок та розвитком дитини належить Володимиру Коро десятирічному дизайнеру-винахіднику. В BS-сарафанах зручно в дитячому садку й дитячому клубі, в гостях у бабусі й на іменинах у подружки в будь-який час року. Яскраві кольори, цікаві сюжети сарафанів не залишать байдужими ані їх володарку, ані її друзів, а у дорослих викликають непідробну зацікавленність! До кожного наряду додається комплекти, що можна змінювати. Малеча, керуючись логікою, або у відповідності зі своїми вподобаннями, смаком, настрієм, самостійно оберуть, в якому образі вони будуть сьогодні! Розумний одяг дозволить дитині, граючись, вивчити геометричні фігури, рахунок, поєднувати кольори, познайомить з техніками рукоділля, різними матеріалами. Навчить використовувати застібки, ґудзики, шнурки, кнопки, блискавки... Будьте яскравими та розумними в сарафанах від Володимира Коро - учня Дизайнерського центру BS! Директор Дизайнерського центру Brother and Sister Юліана Короченцева - юрист, режисер, продюсер, диктор та телеведуча, мати двох дітей та НАЙКРАСИВІША ЖІНКА СВІТУ – 2017.

У Вінниці вперше відбувся дитячий показ мод

Сімейний лук – вихід мами та доньки від українського бренду. 2KOLYORY - ДНК української нації. Історія бренду почалася у 2015 році коли подружжя Ігор та Оксана Коваленко заснували власне виробництво та дали йому особливу назву. Бренд 2KOLYORY - це поєднання двох стихій, початку і кінця, жіночого та чоловічого, минулого і майбутнього, чорного і червоного – вічне протистояння протилежностей. Нашою місією є збереження багатовікових традицій предків та передача сакральних знань нашим дітям. Об'єднуючи традиції українського народу та світові тенденції, ми створюємо сучасний одяг з вишивкою і вишиванки, які хочеться носити на кожен день і на особливі події.

Для інформації:

Організатори: Дитяче модельне агентство Princess

Ярослава Позднякова - Міс Україна 2011, Директор дитячого модельного агентства Princess та Qmodels, засновниця KIDS fashion days Vinnytsia

Учасники: 75 дітей віком від 4 до 13 років

Дизайнери: 11 дизайнерів дитячих та сімейних луків з усієї України

Фото: Нікіта Пронін



Переглядів: 4806
Поширень: 0