21 листопада 2017 року в м. Пекін Китайської Народної Республіки делегація Вінницької області у складі керівників провідних підприємств регіону на чолі з директором Департаменту міжнародного співробітництва та регіонального розвитку облдержадміністрації Володимиром Мережко взяла участь у IX ярмарку зарубіжних інвестицій COIFair.

Мета COIFair – зібрати іноземний бізнес, який бажає залучити інвестиції, та китайські компанії для обговорення інвестиційних перспектив за кордоном, презентації міжнародних проектів та налагодження ділових зв’язків. В заході взяли участь понад 3000 учасників із 70 країн світу.

В рамках ярмарку вінницькі підприємці взяли участь у пленарному засіданні «Поглиблення міжнародного виробничого співробітництва, прискорення будівництва «Одного пояса, одного шляху» та Саміті Китайсько-Європейських підприємців.

Делегація Вінницької області взяла участь у ярмарку зарубіжних інвестицій COIFair в Пекіні

Крім того, під час проведення заходу, був організований виставковий стенд України та окремий стенд Вінницької області, а також проведена презентація продукції вінницьких підприємств безпосередньо їх керівниками.

Делегація Вінницької області взяла участь у ярмарку зарубіжних інвестицій COIFair в Пекіні

Під час ярмарку відбулась зустріч Володимира Мережко з Генеральним директором Пекінської аграрної групи Шуньсін, де було обговорено налагодження співпраці в переробній сфері, зокрема, що стосується поставки продуктів харчування до Китаю.

На завершення дня голова делегації дав інтерв’ю китайським ЗМІ та поінформував про економічний та інвестиційний потенціал Вінниччини.



Переглядів: 2701
Поширень: 0