Вже в котре у Вінниці визначають кращі підприємства за їхні досягнення та особистий внесок у соціально-економічний розвиток області.

Цьогорічний Регіональний конкурс «Бізнес-еліта Поділля» став чотирнадцятим.

Захід був організований Вінницькою обласною громадською організацією «Регіональний центр підприємництва» за підтримки Вінницької обласної державної адміністрації. Він запросив до участі найкращі підприємства різних галузей діяльності усіх форм власності нашого регіону.

У Вінниці нагородили переможців ХІV Регіонального конкурсу «Бізнес-еліта Поділля»

Метою конкурсу є популяризація досягнень, ролі та місця підприємницької діяльності в соціально-економічному розвитку області, сприяння формуванню регіональних пріоритетів виробництва товарів та послуг.

Переможці конкурсу «Бізнес-еліта Поділля» отримали дипломи у семи номінаціях: вершина лідерства, компанія-лідер, якість, наша марка, довіра, надійність, стабільність.

Урочисто відкриваючи захід, голова Вінницької облдержадміністрації Валерій Коровій висловив переконання, що цей конкурс є прекрасним стимулом багатьом підприємствам для подальшої плідної праці, зміцнення позицій вітчизняного виробництва, підвищення добробуту громадян.

У Вінниці нагородили переможців ХІV Регіонального конкурсу «Бізнес-еліта Поділля»

«Ми сьогодні живемо в історичний час, попри всі існуючі складні моменти. Місяць тому були оприлюднені результати національного опитування малого та середнього підприємництва – рейтингу «Щорічна оцінка ділового клімату 2016», який другий рік поспіль проводиться Програмою USAID «Лідерство в економічному врядуванні». Відповідно до них Вінницька область посіла перше місце в Україні за оцінкою ділового клімату. Найбільша цінність полягає у тому, що в оцінюванні приймали участь не експерти чи фокус групи, а безпосередньо підприємці, які дуже позитивно оцінили поточний стан ділового середовища в регіоні. Вінниччина сьогодні в силу суб’єктивних та об’єктивних причин є об’єктом великої зацікавленості. Однак за цим стоїть велика та тяжка праця кожного з нас. Після дуже непростої ситуації, яку ми всі пам’ятаємо починаючи з другої половини 2016 року, завдяки ефективним діям Уряду України, Президента України нам вдалось стабілізувати макроекономічні показники країни. І сьогодні ми є свідками поступового відродження, в тому числі відродження ділової активності. Зі святом всіх та разом до великих перемог!», - підкреслив очільник області Валерій Коровій.

У Вінниці нагородили переможців ХІV Регіонального конкурсу «Бізнес-еліта Поділля»

Нагороджуючи переможців конкурсу, директор Департаменту міжнародного співробітництва та регіонального розвитку облдержадміністрації Володимир Мережко зазначив: «Результати конкурсу переконливо свідчать про те, що в регіоні зростає кількість виробників, які пропонують товари відмінної якості, працюють за найвищими міжнародними стандартами і підвищують конкурентоспроможність вітчизняної продукції. Надзвичайно приємно відзначити те, що на сьогодні серед лауреатів конкурсу з’явилось дуже багато нових імен. Це говорить про те, що малий та середній бізнес на території Вінницької області розвивається і впевнено рухається вперед».

У Вінниці нагородили переможців ХІV Регіонального конкурсу «Бізнес-еліта Поділля»

Усі присутні мали змогу насолодитись концертною програмою, а чудова атмосфера свята надихнула переможців та гостей конкурсу на подальші здобутки та перемоги.

У Вінниці нагородили переможців ХІV Регіонального конкурсу «Бізнес-еліта Поділля»



Переглядів: 3347
Поширень: 0