В цьому році вінницькі діточки знову матимуть можливість покататись на святкових рейсах новорічного трамваю. Він їздитиме з 20 грудня по 14 січня по п’ятницях, суботах та неділях. Під час подорожі малеча братиме участь у святковій програмі. Загалом очікується, що у трамвайчику під час свят побуває майже 480 дітей.

Трамвай курсуватиме за спеціальним маршрутом «Зупинка Новорічне містечко – станція Ліверпуль – Майдан Небесної сотні». «Зупинка Новорічне містечко» буде розташована на майдані Незалежності. По п’ятницях новорічний трамвайчик розпочинатиме свою подорож о 19:00, по суботах та неділях – о 17:00 та 18:00.

Особливістю цьогорічних подорожей стане нова зупинка. На площі Ліверпуль до дітей приєднуватимуться вуличні музиканти, які виконуватимуть роль «Бітлів». Вони гратимуть та співатимуть для малечі на усьому новорічному рейсі.

Сертифікат на казкову новорічну подорож у трамвайчику отримають найактивніші діти, які братимуть участь у конкурсах в «Новорічному містечку». Також відбудеться рейс для діток з соціально незахищених категорій.



Переглядів: 2019
Поширень: 0