19 грудня о 16 годині на майдані Незалежності відбудеться відкриття Новорічного містечка. Воно працюватиме протягом майже місяця. В цьому році дітки зможуть поспілкуватись тут зі Святим Миколаєм, Дідусем Морозом та Санта-Клаусом. Також у містечку діятиме новорічна майстерня, будиночок смаколиків, будуть світлові інсталяції та фотолокації. На гостей чекатиме мультяшний Голівуд, турнір солодкого доміно, зірковий тиждень, танцювальні флешмоби та багато іншого.

Вже традиційно у День Святого Миколая, у Вінниці відкривається Новорічне містечко. Тут юні вінничани та гості міста мають можливість зануритись у казкову атмосферу та весело провести час. Працюватиме Новорічне містечко щодня – в будні з 16:00 до 20:00, а у вихідні та святкові дні з 14:00 до 19:00. Вихідні дні Резиденції: 31 грудня та 6 січня.

Загалом в цьому році у містечку буде три нових будиночки: «Новорічна майстерня», «Будиночок смаколиків» та «Новорічна Резиденція», а також світлові інсталяції та фотолокації на території містечка. У Новорічній майстерні будуть майстер-класи від працівників бібліотек міста, Палацу дітей та юнацтва, клубного закладу «Вінницький міський клуб». Тут можна буде навчитися різним видам декоративно-прикладного мистецтва.

В Новорічному містечку дітей прийматимуть Святий Миколай та його помічники ангелята, Санта Клаус та ельфи, Дід Мороз та Снігуронька. Святий Миколай спілкуватиметься з дітьми з 19 по 24 грудня. Його замінить Санта-Клаус 24 грудня під час турніру «Солодкий пазл» – складання картин з імбирного печива. А 28 грудня Санта-Клауса замінить зірковий Дід Мороз (Анатолій Борсюк) під час солодкого турніру з шашок.

Відкриття Новорічного містечка розпочнеться 19 грудня зі святкової ходи, у якій візьмуть участь Святий Миколай, ангели, танцювальні колективи, оркестр, казкові герої та парад Дідів Морозів та Снігурок. Святкова хода проходитиме по вулиці Соборній від площі Ліверпуль до Новорічного містечка. Після того, як її учасники дістануться містечка, відбудеться його відкриття о 16:00. Тут на всіх бажаючих чекають інтерактиви від героїв сучасних мультфільмів, фото-зони та інсталяції з сюжетів новорічних мультфільмів.

До 14 січня у Новорічному містечку проходитиме багато різноманітних заходів. Серед них – інтерактивні екскурсії, танцювальні флеш-моби, діятиме школа Дідів Морозів та Снігуроньок. Проходитиме День світлих вчинків, гра в шашки, турнір солодкого доміно серед мешканців казкового містечка. Також на відвідувачів містечка чекає, зірковий тиждень, день селфі, мультяфшний Голівуд з фотозонами та інтерактивами та будиночок смаколиків. Протягом усієї роботи Резиденції біля будиночків будуть ляльки-велетні, інтерактивні ігри та забави від Фіксиків, фото-зони «Мультляндія» та фото-селфі з символом 2018 року – собакою.

Також у рамках роботи Новорічного містечка проходитимуть дні благодійності. Зокрема, 22 грудня протягом дня відбудеться збір іграшок, речей та подарунків для дітей-сиріт. 25 грудня збиратимуть новорічні листівки та подарунки воїнам АТО.

Урочисте закриття Новорічної Резиденції відбудеться 14 січня о 16:00 театралізованим дійством «Перетин часу», де вперше зберуться усі три казкових персонажа: Святий Миколай, Санта Клаус та Дід Мороз, щоб попрощатися з вінничанами до наступного року.



Переглядів: 3196
Поширень: 0