15 грудня у Вінниці відбудеться ІІ Форум розвитку громадянського суспільства Вінниці «Точки взаємодії»-2017. Захід проходитиме з 13:30 до 18:00 за адресою: вул. Артинова, 12-а (креативний простір «Артинов», 2-й поверх). Для участі у Форумі потрібно до 18:00 13 грудня (середа) заповнити реєстраційну форму за цим посиланням​

Форум організовують Вінницька міська рада, КП «Інститут розвитку міст» та громадські організації. У його рамках планується три частини виступів та дискусій за наступними темами: «Стратегія «Вінниця 2020»: точки взаємодії влади і громадянського суспільства», «Інструменти участі громади у розвитку Вінниці», «Калейдоскоп успішних проектів інститутів громадянського суспільства Вінниці».

Також для активних громадських та благодійних організацій міста Вінниця у рамках Форуму «Точки взаємодії» передбачена можливість представити один зі своїх успішних проектів, реалізованих протягом 2017 року. Для цього потрібно надіслати на адресу Анни Перцатій, КП «Інститут розвитку міст» ([email protected]) заявку про те, що ви хочете виступити, а також до 12:00 14 грудня (четвер) надіслати саму презентацію (до 10 слайдів) для виступу 3-5 хвилин у форматі «печа куча».



Переглядів: 1633
Поширень: 0