Подолання наслідків негоди вимагає злагоджених дій місцевої влади та рятувальних служб, і саме від координації цієї роботи залежить швидкість виконання всіх робіт та розв’язання труднощів. Про це сказав Прем’єр-міністр України Володимир Гройсман під час екстреної селекторної наради з питань ситуації на українських дорогах. Нарада пройшла у Вінниці, де Глава Уряду перебуває з робочою поїздкою.

«Я розумію, що були опади, і утворилися затори. Але в них стоять люди. І від того, як буде налагоджена робота на місцях, залежить те, як ми загалом впораємося з негодою», - підкреслив Володимир Гройсман.

Він підкреслив, що володіє ситуацією і хотів би від місцевих керівників отримувати інформацію про те, що зроблено для подолання наслідків негоди.

У Вінниці Володимир Гройсман провів екстрену селекторну нараду з питань ситуації на українських дорогах

Під час наради її учасники зазначали, що рясні опади наразі припинилися, і вже забезпечено проїзд дорогами загального користування. Для виконання робіт задіяно 949 одиниць спеціальної техніки, розгорнуті десятки мобільних пунктів обігріву для водіїв, які опинилися у сніжних заторах.

За інформацією ДСНС рятувальні служби працюють за двома напрямками - відновлення енергопостачання (через негоду було знеструмлено понад 170 населених пунктів) та допомоги з розчищення доріг.



Переглядів: 2952
Поширень: 0