Ця сенсаційна інформація нині на вустах у всієї вінницької діаспори в Америці та Ізраїлі. Адже наша землячка Оксана Захарова напередодні Нового року купила за 10 доларів квиток миттєвої лотереї і два тижні використовувала його як закладку в книжці, бо не вірила в свою удачу. Але як тільки вона стерла захисний шар на квитку, то в мить стала мільйонеркою!

Цікаво, що 46-річна Оксана Захарова із містчека Еджуотер штату Нью-Джерсі стала володаркою $ 5 мільйонів, коли купила щасливий квиток за $ 10 в Манхеттені.

Вона розповіла представникам лотереї в Нью-Йорку, що насправді хотіла купити лотерейний квиток за скромний $ 1… Але працівник помилково видав їй інший квиток Set for Life вартістю $ 10…

Екс-вінничанка додала, що зазвичай вона не відразу перевіряє цифри після покупки лотерейного квитка, бо Фортуна до цього дня не була схильною до неї…

- Коли клерк вручив мені не той квиток, мені стало погано, тому я вирішила просто піти, - розповіла Оксана. - Я фактично використовувала квиток в якості закладки на пару тижнів, перш ніж стерти захисний шар. І навіть після того, як побачила виграшні номери, я не могла повірити в свою удачу. Бо я ніколи нічого не вигравала!

Нині виявилось, що Захарова купила щасливий лотерейний квиток в Trisha Convenience на вулиці Dyckman в Манхеттені. І була впевнена, що квиток підроблений…

магазин на Манхетені, де колишня вінничанка купила лотерейний білет

магазин на Манхетені, де колишня вінничанка купила лотерейний білет

- Тільки в офісі лотереї я зрозуміла, що дійсно виграла! – зізналась емігрантка із України, що вже стала «зіркою» місцевих ЗМІ на новорічні свята.

Адже мати двох дітей вирішила не забирати всю суму виграшу одразу через високі податки, а планує отримати 19 щорічних виплат у розмірі $ 260 тисяч ($ 172 068 після вирахування податків) і одну додаткову виплату в розмірі $ 60 тисяч.

Той самий  щасливий квиток

Той самий щасливий квиток

Варто зазначити, що екс-вінничанка - одна з небагатьох переможниць лотереї, хто погодився отримати приз у вигляді регулярних виплат протягом більше 20 років, а не забрати всі гроші відразу.

Газети штату Нью-Джерсі вже пишуть, що «свіжа мільйонерка», що працює ріелтером із продажу нерухомості, планує витратити частину виграшу на сімейний відпочинок на Багамах! А решта грошей підуть на оплату здобуття вищої освіти для її двох дітей, щоб не брати заради цього кредит у банку.

«Наша» Захарова стала 88-м переможцем нью-йоркської лотереї. Попередній переможець минулого року отримав приз, що перевищує $ 1 млн.

Оксана Захарова

Оксана Захарова

Моментальні лотереї в США проводяться набагато частіше тиражних, не передбачають вибору чисел і заповнення карток, а також очікування підсумкового розіграшу. Учасникам необхідно лише стерти захисне поле і дізнатися свій виграш. Але головні призи в моментальних лотереях складають частіше кілька сотень тисяч доларів і тільки в рідкісних випадках сягають кількох мільйонів.



Переглядів: 4955
Поширень: 0