У 2018 році продовжили роботи по встановленню нових посадочних павільйонів на зупинках громадського транспорту. Наразі вже облаштовано по три конструкції на вулицях Ватутіна та Бучми, дві – по вулиці Липовецькій. Ще одна – по вулиці Чорновола.

У минулому році встановили близько півсотні нових посадочних павільйонів на зупинках громадського транспорту. Вони з’явились на трамвайних зупинках по вулиці Келецькій від Ващука до ринку «Урожай». Також – по вулиці Волошковій, Привокзальній, Зулінського, Гніванському шосе, тощо.

Тривали роботи у минулому році й по облаштуванню зупинок тактильною плиткою для адаптації місць очікування транспорту для незрячих та слабозрячих людей. Ця плитка має жовтий колір та випуклі смужки, завдяки яким люди зі слабким зором можуть зрозуміти напрямок руху. Крім того, рельєфна плитка вздовж дороги попереджає про небезпеку. Також плиткою жовтого кольору окреслюється й місце, з якого людям на візках найбільш зручно потрапити у громадський транспорт.

З початку цього року у Вінниці вже встановили дев’ять нових посадочних павільйонів на зупинках громадського транспорту

У 2017 році було облаштовано тактильною плиткою майже 30 зупинок. Зокрема, по вулиці Пирогова, Келецькій, Липовецькій, Г.Успенського тощо.



Переглядів: 2264
Поширень: 0