У заміжніх вінницьких пані з’явився шанс заявити про себе, відкрити нові внутрішні грані і здобути корону найжіночнішого конкурсу міста «Місіс Вінниця 2018», який відбудеться 20 травня 2018 року у музично-драматичному театрі ім. М. Садовського.  

Подібні змагання мають тривалу історію в усьому світі, а на Поділлі пройдуть вперше. Участь у конкурсі візьмуть одружені пані віком від 23 до 50 років, які мають досвід материнства.

Фізичні параметри та зріст не є основними критеріями конкурсу. Організатори конкурсу переконані, що кожна жінка є Місіс і достойною найвищої нагороди, якщо вона реалізована у родині, соціумі, професійній діяльності. На підготовчому етапі кожна з учасниць презентуватиме ідею власного соціального проекту, а переможниця зможе реалізувати його протягом року.

До 20 лютого триватиме відбір на конкурс «Місіс Вінниця 2018»

На команду фіналісток чекає двомісячна захоплива програма підготовки, яка включатиме тренінги, майстер-класи, фотосесії, СПА-процедури, фітнес-корекцію та навчання від провідних фахівців різних напрямів. Окрім того, організатори конкурсу повністю забезпечать учасниць вбраннями для сценічних дефіле. Кожна пані у фіналі отримає вишукану корону, стрічку номінантки та коштовні подарунки від партнерів заходу. Переможниця ж представлятиме Вінницю на сцені «Місіс Україна».

Захід матиме благодійну мету. Організаційний збір спрямують на соціальний проект «Місіс-рятівниця», придбання автомобіля швидкої допомоги для Першого добровольчого медичного шпиталю ім. М. Пирогова, який займатиметься медичною евакуацією на фронті.   

«Фінал стане грандіозним міським святом, адже ми запросили на «Місіс Вінниця 2018» зірок українського шоу-бізнесу, відомих в Україні знавців моди та стилю, - розповідає засновниця конкурсу Лілія Поліщук, - поки що всі деталі тримаємо у секреті, але, повірте, це буде справжній сюрприз і для учасниць, і для глядачів». 

Заявки на участь приймаються на офіційній сторінці конкурсу у Фейсбук (Місіс Вінниця) та Інстаграм (misisvinnica).

Для довідки:

Лілія Поліщук – володарка титулу «Міс Вінниця 2008», засновниця Школи чемних дівчат, дитячого модельного агентства «Prencess» і конкурсу «Міні Міс Вінниця», громадська діячка та експертка з круїзного туризму, щаслива дружина Юрія Тири — відомого мандрівника, письменника, волонтера, який разом з друзями передав бійцям на фронт більше 240 автівок. 



Переглядів: 3385
Поширень: 0